EEM Groepenkasten

Fighting Cancer timmert goed aan de weg!

fighting cancer 29-09-2016Regio – Fighting Cancer timmert goed aan de weg. De haakgroep bestaat sinds 25 juni van dit jaar en heeft intussen ruim 350 leden. Zeker een dikke pluim waard!

De groep haakt chemomutsen voor mensen met een kleine beurs. Deze worden inmiddels in 5 ziekenhuizen gratis aangeboden. Te weten het UMCG in Groningen en de Isala klinieken in Zwolle hier zijn ook de kinderoncologie afdelingen gevestigd. Verder het Scheperziekenhuis in Emmen, Bethesda in Hoogeveen en het Refaja in Stadskanaal.

fighting cancer 29-09-2016

Foto gemaakt in het UMCG waar de groep dinsdag 27 september voor de 2e keer mutsen heeft geleverd.

Er zijn inmiddels ook contacten met dames in het westen en het zuiden van het land die daar gaan proberen om mutsen te leveren in de diverse ziekenhuizen. In Belgisch Limburg heeft inmiddels ook iemand een soort gelijke groep opgezet.

Regelmatig krijgt initiatiefnemer Truus Dijck garen aangeboden van mensen in de omgeving en van hobbywinkels. Truus verdeelt dat garen dan weer onder de haaksters.

Lees ook: Eerste resultaten voor Fighting Cancer succesvol

Lees ook: Fighting Cancer zoekt haakgaren om mutsen te haken

fighting cancer 29-09-2016

Dit is in de etalage van het informatiecentrum oncologie van het UMCG. Eén van de haaksels van de haakgroep.

Wil jij ook helpen?

Fighting Cancer is hard op weg om naam te maken. We moeten met elkaar toch onze zieke medemens helpen. Kun jij haken of wil je op een andere manier meehelpen? Dat kan door een bericht te sturen naar truusdijck@hotmail.com of te bellen of sms’en naar telefoonnummer 06-16387733. Een berichtje via haar Facebookpagina of via de Facebookpagina Fighting Cancer kan ook.

Bovendien is de groep altijd opzoek naar gratis haakgaren voor het haken van gratis chemomutsen. Heb jij nog wat resten katoen of andere zacht garen? Neem dan contact op met Truus, zoals hierboven vermeld.

Update: Nieuwe e-mailadres is: fighting2016cancer@gmail.com.Back To Top