EEM Groepenkasten

Fighting Cancer zoekt haakgaren om mutsen te haken

fighting cancer zoekt garen Regio – Fighting Cancer is op zoek naar gratis haakgaren om gratis chemomutsen te haken voor vrouwen, mannen en kinderen die door chemokuren een kaal hoofd hebben.

Deze mutsen bieden ze aan in het UMCG in Groningen en het Scheperziekenhuis in Emmen. Heb jij nog wat resten katoen of andere zacht garen of kun je zelf haken? Neem dan contact op met Truus Dijck via truusdijck@hotmail.com of telefoonnummer 06 – 16 38 77 33 of via Facebook: Fighting Cancer.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Fighting Cancer. Jij wilt deze mensen toch ook helpen?? Ziek zijn is al zo duur. Alvast bedankt namens de ontvanger van de muts.

fighting cancer mutsen

Fighting Cancer

De bedenkster van deze geweldige actie is Truus Dijck uit Barger-Compascuum. Truus vertelt: “Fighting Cancer is de naam die ik heb bedacht voor mijn Facebookgroep. Doordat ik een chemomuts voor iemand had gehaakt die dit voor het ziekenhuis in Hardenberg doet, dacht ik, zou dit ook niet willen voor andere ziekenhuizen? Zoals dat met fFcebook gaat heeft zich dat als een lopend vuurtje verspreid en al gauw werd ik door heel veel medehaaksters benaderd om mee te mogen haken. Het gevolg is dat men nu flink aan het haken is en dat ik vorige week samen met mijn zus, die ook haakt, naar Groningen ben gereden om de eerste serie mutsen af te leveren bij het UMCG. De tweede lading is nu in de maak voor het Scheperziekenhuis in Emmen. Het initiatief is door beide ziekenhuizen enthousiast ontvangen. Mijn naam is Truus Dijck en ik woon in Barger-Compascuum. Ik ben te bereiken via email: truusdijck@hotmail.com of telefoonnummer 06 – 16 38 77 33.”

“O ja, wat overigens ook belangrijk is om te weten, is dat er ook iemand is die stoffen mutsen naait. Ook deze gaan mee naar de ziekenhuizen.”

fighting cancer zoekt garenBack To Top