EEM Groepenkasten

Finalisten Miss Klazienaveen staan op scherp

miss klazienaveen verkiezing 2017Klazienaveen – De laatste voorbereidingen voor de deelnemers van de Miss Klazienaveen verkiezing zitten er bijna op. Al een aantal weken zijn de modellen druk met de catwalktrainingen, danstrainingen en een crosfitttraining.

De finalisten

De laatste 9 finalisten van de Miss Klazienaveen-verkiezing hebben afgelopen weken erg hard getraind om aanstaande zaterdag zichzelf zo goed mogelijk te presenteren. De finalisten zijn Manuela Hebels, Lelaina van Uffelen, Judith Vos, Benthe Walda, Britt Oldenhuis, Janine Bijma, Lisanne Pals, Romy Markies en Zoe Hartman.

Lees ook: Dit zijn de twaalf finalisten van de Miss Klazienaveen

Diverse trainingen

Joyce Capellen (the Ultimate Beauty of the World 2017) heeft de meiden meerdere catwalktrainingen gegeven. Daarnaast hebben de finalisten nog een crossfittraining gehad bij LSG Crossfit in Klazienaveen en hebben ze een fotoshoot gehad van Koos van Rijswijk bij het Willem Alexanderkanaal.

Tot slot ondergingen de dames nog een reeks danstrainingen bij GV Klazienaveen.

Zij verzorgen ook de opening van de show.

Finale op zaterdag 24 juni

De finale wordt zaterdag 24 juni om 13.00 uur gehouden in het Esdal College Klazienaveen. De zaal is vanaf 12:30 uur geopend. In de pauze geeft zangeres Isa Zwart een optreden. De jury bestaat uit Heleen Bijma (Deputy Princess Miss European Nederland), Natascha Postema (Miss Intercontinental Drenthe), René van der Weide (Wethouder gemeente Emmen) en Roelie Lubbers (Gouden Pijl). Zij beoordelen naast het uiterlijk ook de kennis en het karakter van de dames, zo laat mede-organisator Jordy Fidder weten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.missklazienaveen.nl of op de Facebookpagina Miss Klazienaveen.

Uitgaan


Back To Top