EEM Groepenkasten

Finalisten van Miss Klazienaveen 2018 zijn bekend

Miss Klazienaveen 2018 FinalistenKlazienaveen – De finalisten van Miss Klazienaveen 2018 zijn bekend. Vrijdagavond 1 juni vond de casting van de Miss Klazienaveen 2018 verkiezing plaats in het Esdal College Klazienaveen.

Er waren 30 missen aanwezig voor de casting. Daaruit zijn door een deskundige jury 16 finalisten gekozen. Deze 16 meiden gaan op zaterdag 23 juni in het Esdal College strijden om de titel Miss Klazienaveen 2018.

Lees ook: Miss Klazienaveen krijgt vervolg

De finalisten

De 16 finalisten voor Miss Klazienaveen 2018 zijn: Anouk Spang, Claudia de Vries, Demi Meek, Demi Lambers, Dorien Hoogland, Inge Bloemberg, Jeanine van Bekkum, Kim Noorman, Louise Oost, Manuela Hebels, Michelle Kooiker, Miriam Gossen, Mirron Schimmel, Nicole Eikens, Samantha van der Sluis en Suzanne Albers.

Castingavond

Tijdens de castingavond kregen de missen catwalktraining van Benthe Walda, de 1st runner-up Miss Klazienaveen 2017, en leerden gelijk de eerste tips en trucs als miss. De meiden kwamen één-voor-één bij de jury om zich voor te stellen en enkele vragen te beantwoorden. Een echte miss moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar ook spontaniteit en enthousiasme horen erbij. Ook kregen ze een kleine fotoshoot met Shirley Klei.

De jury bestond uit Joyce Capellen (o.a. the Ultimate Beauty of the World 2017), Jordy Fidder (ondernemer en organisatie) en Zoë Hartman (Miss Klazienaveen 2017).

Druk programma

De komende weken kunnen de finalisten alles behalve stilzitten. Ze krijgen catwalktraining en presentatietraining van Joyce Capellen, een teambuildingsavond, een fotoshoot in de Middle Age Garden in Barger-Compascuum en ze gaan een openingsdans instuderen bij G.V. Klazienaveen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Miss Klazienaveen of op de website www.missklazienaveen.nl.

(Foto: Miss Klazienaveen)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top