EEM Groepenkasten

FIQAS Aalsmeer geen probleem voor heren JMS Hurry-Up

jms hurry-up, tommy falkeZwartemeer – Wat aanvankelijk een moeilijke handbalpartij leek te worden, was het achteraf zaterdagavond een eenvoudige klus voor de heren van JMS Hurry-Up. De handballers uit Zwartemeer hadden geen enkel probleem om FIQAS Aalsmeer op afstand te houden.

Vanaf het startsignaal tot het eindsignaal is het handbalteam van Martin Vlijm niet in gevaar geweest. De  stand op het scorebord in de thuishal van de Zwartemeerders stond al op 4-0 voordat FIQAS Aalsmeer hun openingspunt scoorde: 4-1. In de twaalfde minuut werd nog even 7-4, maar dichterbij liet JMS Hurry-Up FIQAS Aalsmeer ook niet komen, zodat met het rustsignaal de teller op 17-11 stond.

De tweede helft leverde vrijwel geen verrassingen meer op, of het moeten dan al de vele tijdstraffen zijn die aan de zijde van Hurry-Up vielen. Sommige lichte overtredingen werden door het scheidsrechters duo ook wel erg zwaar bestraft met een tijdstraf. Maar ook met regelmatig maar 5 veldspelers waren Vlijms mannetjes niet te stuiten. In de 46e minuut was het 24-15 via Vaidas Trainavicius en even later via Tobias Marx, Sjoerd Boonstra en opnieuw Tobias Marx, Ronald Suelmann en Tommie Falke werd het in de 50e minuut duidelijk, dit team speelt geweldig samen, 27-18! Met een eindstand van 30-22 was er na afloop dan ook terecht een erg tevreden Martin Vlijm.

JMS Hurry-Up – FIQAS Aalsmeer (24 september 2016)
ruststand:  17-11
eindstand: 30-22

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top