EEM Groepenkasten

First-Millionaire, een uniek project van een unieke man

first millionaire

First-Millionaire is een uniek project van een unieke Nederlander, Nick, die het zich voorgenomen heeft om de eerste miljonair te worden die zijn fortuin niet door het winnen van de loterij of door een erfenis heeft vergaard, maar met de hulp van andere mensen. Van mensen als u.

U kent ze vast ook wel. Mensen als Thomas Henderson die miljonair zijn geworden door het winnen van de loterij. Of mensen als Eduardo Hochschild die, zoals zo velen, miljonair (of in ieder geval heel rijk) zijn geworden door een grote erfenis. Nick gaat dat helemaal anders doen. Nick wil met behulp van mensen als u de eerste mens worden die miljonair is geworden door middel van donaties! Ik zou dus maar zo eens de volgende miljonair in dit rijtje kunnen worden.

De beste dingen in het leven zijn gratis

De reden waarom Nick geld wil is duidelijk. Dit is het beste uit te leggen aan de hand van de leus van Coco Chanel: “De beste dingen in het leven zijn gratis, de tweede beste zijn erg duur!” Ook de allergrootste band uit de geschiedenis is het volledig met Nick eens. De Beatles zongen destijds niet voor niets: Money (That’s What I Want). Dat is ook wat Nick wil. Geld. Veel geld!

Zoals gezegd kan Nick dat niet alleen en heeft hij uw hulp daarbij nodig. Alleen met uw donatie(s) kan dit project slagen. Help een gewone Nederlandse jongen zijn droom te verwezenlijken: miljonair. Natuurlijk is Nick niet de enige met deze droom, maar hij is wel de enige met een dergelijk uniek project door donaties aan het publiek te vragen om op die manier zijn droom te verwezenlijken.

Iedereen over de gehele wereld kunnen Nick helpen om miljonair te worden door het doneren van slechts één dollar aan zijn stichting. Er zijn natuurlijk meer stichtingen waar u uw geld aan uit kunt geven, maar het grote verschil tussen de stichting van Nick en die van de ‘gewone goede doelen’ stichting is, dat Nick gewoon eerlijk toegeeft dat hij al het gedoneerde geld direct in zijn eigen zak zal steken. Alhoewel het idee misschien een beetje vreemd klinkt is zijn eigenlijke doel om aan te tonen dat via het World Wide Web alles mogelijk is.

Win een iPad

Om u over de streep te halen heeft Nick nog een leuke actie bedacht. Bij iedere 5000 dollar die hij heeft ontvangen verloot hij een iPad onder de donateurs. Wacht daarom niet langer en steun Nick in zijn strijd om de eerste miljonair door donaties te worden.Back To Top