EEM Groepenkasten

Fixet is nu KlusWijs

fixet-kluswijsKlazienaveen – Het voormalige Fixet Klazienaveen op industrieterrein Pollux 5 is een naamswijziging ondergaan en gaat met ingang van april 2015 nu door onder de naam KlusWijs Klazienaveen.

Henk Hempen en Marjan Jagt waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe, onderscheidende, aanpak. Ook het huidige interieur met de daarbij behorende assortimenten, was toe aan een nieuwe strategie en een eigentijdse “look & feel”. “Te vaak blijven ondernemers hangen in het jasje dat ze, bij wijze van spreken, al tientallen jaren hebben. Gevolg is dat de winkel oubollig wordt, niet meer van deze tijd is en ook de klant totaal niet meer verrast”, aldus de bewogen ondernemers.

Stopzetting Fixet formule

In september 2014 werd bekend gemaakt dat de Fixet formule niet werd doorgezet door formulehuis DGN. Hierop hebben diverse Fixet ondernemers besloten om de overstap te maken naar een ander formulehuis: KlusWijs. KlusWijs is een volledig Nederlandse onderneming met inmiddels ruim 30 bouwmarkten in Nederland. Deze organisatie is gestart in 2011 en is hiermee dan ook de snelst groeiende keten binnen de doe-het-zelf branche.fixet-kluswijs

“Under Construction”

De verbouwing naar een volledige up-to-date KlusWijs Bouwmarkt zal de nodige maanden in beslag gaan nemen, maar het gehele team zet de schouders eronder en zal er alles aan doen om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Sterker nog…. de komende maanden zullen de nodige assortimentsveranderingen worden gedaan, waardoor er zeer stevig wordt opgeruimd met absurde kortingen!

KlusWijs Klazienaveen

Met de nieuwe aanpak onder KlusWijs Klazienaveen zullen er vele nieuwe assortimenten te zien zijn en ook duidelijke accenten worden toegevoegd. Alle onderdelen van deze nieuwe aanpak zullen staan in het teken van rust, duidelijkheid, onderscheid, inspiratie en informatie. Opvallend binnen de KlusWijs Klazienaveen bouwmarkt is dat het interieur met veel antracietgrijze accenten zal worden weergegeven. Ook zullen alle hoge stellingen plaats maken voor stellingen met een hoogte van maximaal 1,70 meter. Hierdoor wordt de bouwmarkt heel erg vriendelijk en straalt deze straks een enorme rust uit. Je wordt als consument echt vanzelf uitgenodigd om eens heerlijk rond te lopen. Door het verlagen van alle stellingen wordt de bouwmarkt bovendien optisch enorm vergroot. Het hoofdpad zal voorzien worden van zogenaamde Kluscoach borden. De meest voorkomende klussen staan daarop omschreven.

De nieuwe KlusWijs bouwmarkt wordt ook voorzien van een unieke navigatie. Zo tref je straks geen borden meer aan waarop de assortimenten staan, maar komen er reusachtige achthoeken aan het plafond te hangen.

Binnen de nieuwe assortimenten speelt met name ook de aanwezigheid van het KlusWijs huismerk een grote rol. De KlusWijs huismerken worden geproduceerd door vooraanstaande merkfabrikanten, dus kwalitatief zijn ze minimaal gelijk aan het bekende A-merk. Prijstechnisch liggen de huismerken echter zomaar 20 tot 40% onder de A-merken. Belangrijke assortimenten onder het KlusWijs huismerk zijn verf, deurbeslag, tuingereedschappen en ijzerwaren.

Oude Fixet pas omruilen

KlusWijs Klazienaveen introduceert binnen korte tijd ook voor haar vaste klanten de KlusWijs KlusPas. Uiteraard kan iedere consument zijn/haar oude Fixet pas omwisselen voor de nieuwe Kluspas. Iedere klant krijgt met deze Kluspas 5 procent van het aankoopbedrag op de pas gestort. Na 20 aankopen kan het saldo flink opgelopen zijn en is dan vanaf dat moment ook volledig besteedbaar.Back To Top