EEM Groepenkasten

Flinke donatie voor MS-patiënte Maxime Hoeberichts

maxime hoebrichts klazienaveen ms maxtegenms 2018Klazienaveen/Coevorden – MS-patiënte Maxime Hoeberichts uit Klazienaveen heeft onlangs een cheque ter waarde van € 4.000 ontvangen van Leo Karstel (43), eigenaar van SuperFlink Groepenkasten in Coevorden.

De 29-jarige Klazienaveense MS-patiënte Maxime Hoeberichts spaart om een stamceltransplantatie, ofwel een HSCT-behandeling, te kunnen ondergaan. Zo’n behandeling kost € 70.000. Een enorm bedrag. Met de Stichting MaxtegenMS heeft Maxime inmiddels € 14.000 opgehaald. Het begin is er, maar ze heeft dus nog een lange weg te gaan.

Rusland of Mexico

De behandeling kan in Rusland of Mexico worden uitgevoerd volgens Maxime. “In Rusland ben ik echter alleen in het ziekenhuis, maar in Mexico zou mijn moeder voor ondersteuning kunnen zorgen.”, aldus de Klazienaveense. De kans is groot dat ze door de behandeling erg verzwakt is. “Het zou mooi zijn als iemand mij dan kan kalmeren.”

Wachtlijst

Er is echter nog wel een wachtlijst van 3 tot 4 maanden. “Mijn voorkeur gaat uit naar Mexico, maar als dat niet lukt dan ga ik uiteraard naar Rusland.” Ze verwacht echter dat de stamceltransplantatie er voor dit jaar niet meer in zit. “Ik hoop op maart 2019.”

Thuis in Klazienaveen ontving Maxime de cheque uit handen van Leo Karstel, die speciaal daarvoor met zijn 3-jarige zoon Jonah vanuit Coevorden was gekomen. “Ik probeer Maxime een beetje te helpen.”, zegt de Coevordenaar bescheiden. “Ik vind het belangrijk dat zij haar doelen kan bereiken.”

Informatie of donatie

Wil je meer weten of wil je misschien een donatie geven? Kijk dan op www.maxtegenms.nl.

(Foto: Paul Hoeberichts. Bron: Zuidoosthoeker.nl. Op de foto: Leo Karstel samen met zijn zoon Jonah en Maxime Hoeberichts)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top