EEM Groepenkasten

Fotowedstrijd Provinciale Staten: “Hoe ziet jouw Drenthe eruit”

fotografen
Regio/Klazienaveen – Laat via een foto of een selfie zien hoe jouw Drenthe eruit ziet en beschrijf in een paar zinnen waarom je de foto instuurt. De fotowedstrijd loopt tot 18 maart. Je kunt je foto uploaden op facebook.com/drentsparlement of mailen naar statengriffie@drenthe.nl. Provinciale Staten houdt deze fotowedstrijd in verband met de provinciale verkiezingen op 18 maart aanstaande. Op 19 maart maakt de commissaris van de Koning bekent wie de winnaars zijn van de wedstrijd. In de jury zitten de Drentse ambassadeurs die centraal staan in de verkiezingscampagne. Er zijn drie prijzen te winnen: met de commissaris van de Koning, Jacques Tichelaar, mee naar Prinsjesdag, een Drents diner voor twee en een dagje uit in Drenthe voor twee personen. Daarnaast wordt er elke werkdag een foto van de dag uitgekozen. De winnende inzender wordt beloond met een selfiestick.

Campagne

Begin januari is de verkiezingscampagne “Hoe ziet jouw Drenthe eruit?” van start gegaan met als doel om de provinciale verkiezingen onder de aandacht van de inwoners van Drenthe te brengen. In de campagne staan negen ambassadeurs centraal.

Ga jij met de commissaris van de Koning mee naar Prinsjesdag? Verras en inspireer ons met jouw mooiste foto van Drenthe.
We wonen in een prachtige provincie die veel moois te bieden heeft. Op 18 maart aanstaande zijn de provinciale verkiezingen. Welk aspect van Drenthe laat jouw hart sneller kloppen? Laat ons via een foto of selfie zien hoe jouw Drenthe eruit ziet en beschrijf in een paar zinnen waarom je juist deze foto instuurt. Je kunt je foto uploaden op facebook. Heb je geen facebook? Mail dan je foto naar statengriffie@drenthe.nl. De fotowedstrijd loopt van 18 februari tot 18 maart. Op 19 maart maakt de commissaris bekend wie de winnaars zijn van de wedstrijd. In de jury zitten de Drentse ambassadeurs die centraal staan in de verkiezingscampagne.

Wat kun je winnen?

  • Met de commissaris van de Koning, Jacques Tichelaar, mee naar Prinsjesdag
  • Een Drents diner voor twee
  • Een dagje uit in Drenthe voor 2 personen

Ook wordt er elke werkdag een foto van de dag uitgekozen. De inzender wordt beloond met een selfiestick.

Kunstbende Drenthe

Vanaf 18 februari tot aan de verkiezingen op 18 maart wordt o.a. op RTV Drenthe een campagnefilmpje getoond waarin de commissaris van de Koning de inwoners van Drenthe oproept om te gaan stemmen. Het filmpje is geproduceerd door (oud)winnaars van Kunstbende Drenthe. Op deze manier krijgt jong Drents talent een duidelijke kans om zich te laten zien. Bekijk hier het campagnefilmpje.

Verkiezingscampagne “Hoe ziet jouw Drenthe eruit?”

Begin januari is de verkiezingscampagne “Hoe ziet jouw Drenthe eruit?” van start gegaan met als doel om de provinciale verkiezingen onder de aandacht van de inwoners van Drenthe te brengen. In de campagne staan negen ambassadeurs centraal. Zij hebben in het dagelijks leven allemaal iets te maken met de taken van de provincie. Bijvoorbeeld: een jonge ondernemer die met hulp van de provincie aan zijn bedrijfje kan werken, een man die voor zijn werk veel gebruik maakt van de (nieuwe) N33 en een moeder die graag met haar gezin naar het Dwingelderveld gaat.

De provincie raakt ons allemaal. Denk aan werk, je gezin of wat je het liefste doet in je vrije tijd. Door te stemmen op 18 maart laat je zien wat jíj belangrijk vindt!Back To Top