EEM Groepenkasten

Fout op verkeersbord: “Het dringt blijkbaar niet door….”

fout op verkeersbord bager compascuumKlazienaveen – Wie de Dorpskrant van deze week heeft gelezen is het vast wel opgevallen. Op pagina 3 prijkt een grote kop met de tekst: “Het dringt niet door….”. Wat dringt er niet door?

Op de bijgevoegde foto staat een verkeersbord. Dat verkeersbord staat op de hoek van de Brugstraat/Vastenow met De Streek, vanaf de Brugstraat/Kazerneweg onder het viaduct door richt Nieuw-Dordrecht en dan direct bij de afslag naar het tuinbouwcentrum.

Foutje, bedankt!

Het verkeersbord geeft de richting aan van onder andere Nieuw-Dordrecht, het Veenpark en Emmen. Maar ook de richting naar ‘Bager-Compascuum’. Foutje! De ‘r’ mist hier op dat bord.’ Dat is niet nieuw, dat is al meer dan 10 jaar zo.

“Het dringt blijkbaar niet door”

In de Dorpskrant staat onder de foto: “Het dringt blijkbaar niet door.” Al 10 jaar geleden heeft de Dorpskrant hier ook aandacht aan besteed en er zelfs contact voor opgenomen met de gemeente Emmen. Die heeft aangegeven dat er actie zou worden ondernomen. Tien jaar geleden. De foto’s bij dit artikel zijn van vandaag……..

Ook een fout ontdekt?

Ook ergens een ‘leuke’ fout ontdekt? Stuur een leuke foto via e-mail: redactie@klazienaveen24.nl of WhatsApp: 06 – 53 54 53 76. Vertel er wel even bij waar het precies is.

fout op verkeersbord bager compascuumBack To Top