EEM Groepenkasten

FUK ATB, de nieuwe single van Kast Herder, een mega succes

fuk atb kast herder klazienaveen nieuwe singleKlazienaveen – Kast Herder heeft een nieuwe single met de aansprekende titel “FUK ATB” (nee, niet FUCK). De single blijkt een regelrechte hit.

Binnen enkele dagen is de single online al meer dan 10.000 keer bekeken. Ook is het in de race voor ‘Smaakmaker van de Week’ bij Simone FM, hetgeen betekent dat de single een week lang elk uur wordt gedraaid.

FUK ATB

Kast Herder: “De titel van mijn nieuwe nummer is ‘FUK ATB’. ‘FUK’ staat voor ‘Fietsers Uut Klazienaveen‘. De single is gemaakt in samenwerking met Roelof Habing en Herman Scholte Albers van FUK ATB. Samen hebben wij dit nummer bedacht en uitgewerkt. Daarna is de single opgenomen bij MB Productions in Zwartemeer.”

“Ha ha, wie had dat gedacht! FUK ATB al meer dan 10.000 keer bekeken op Facebook. Niet te geloven. Ook steeds meer radiostations die hem oppikken, blijven delen en aanvragen van vrienden.”, vervolgt Kast.

FUK ATB is een vriendengroep die al een aantal jaren samen fietst op de ATB. Nu hebben ze er dus een nieuwe hobby bij.

“Deur de bossen over de hei”

“Deur de bossen, over de hei, dikke bulten en modder d’r bij, hee hee hee FUK ATB” is de eerste regel van dit prachtige nummer. Wil jij het nummer ook horen? Hieronder kun je de single beluisteren.

Bestellen

Wil je de single bestellen, dan kan dat via de Facebookpagina van Kast Herder of per App of SMS op telefoonnummer 06 – 29 01 37 78.

Bekijk hieronder een live-versie van het nummer op YouTube.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top