EEM Groepenkasten

Fysiotherapie Bennie de Jonge bestaat 5 jaar

bennie-de-jonge-fysiotherapie-klazienaveen-logoKlazienaveen – Fysiotherapie Bennie de Jonge aan de Schoorstraat 2 in Klazienaveen bestaat vandaag 5 jaar! Alle reden voor een klein feestje!

Bennie de Jonge is ben per 1 juli 2011 zijn fysiotherapiepraktijk in Klazienaveen begonnen. Bennie is afgestudeerd aan de hogeschool voor fysiotherapie Thim van Laan in Nieuwegein. Na 1,5 jaar stage en enkele waarnemingen is hij vervolgens begonnen met zijn praktijk. Op 29 oktober 2011 is de praktijk officieel geopend.

Zijn beweegredenen om fysiotherapeut te worden vloeien voort uit zijn hobby en passie de sportverzorging. Nadat hij meer dan 10 jaar als NGS-sportverzorger bij diverse clubs aangesloten was, wou hij meer en is hij gestart met de opleiding tot algemeen fysiotherapeut.

In september 2011 is Bennie begonnen met de specialisatie tot psychosomatische fysiotherapie. Deze masteropleiding heeft hij gevolgd aan de hogeschool Utrecht. Daarnaast heeft Bennie in februari 2012 zijn certificaat voor MSU (Echografie) behaald. Bovendien geeft hij Show Wave therapie.

Shock Wave

Shockwave therapie is een moderne en zeer doeltreffende behandelmethode. De term “shockwave” verwijst naar mechanische schokgolfpulsen die als een golf het weefsel ingaat (spier, huid, pees etc.). Het gaat om hoorbare energetische geluidsgolven. In de moderne pijntherapie worden de helende eigenschappen van deze shockwave therapie aangewend voor de behandeling van pijnlijke zones.

Afspraak maken

Je hebt geen verwijzing nodig om een afspraak te maken met Bennie. Je kunt via DTF direct toegankelijke fysiotherapie een afspraak maken. Voor patiënten waarbij wij thuis moeten komen is wel altijd een aan-huis-verwijzing van de huisarts nodig.

Fysiotherapie nodig? Maak een afspraak: 0591 – 393256.

Fysiotherapie Bennie de Jonge

Schoorstraat 2
7891 JW Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 39 32 56
Website: www.defysio.com
E-mail: info@defysio.com
Facebook: bennie.jongede

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top