EEM Groepenkasten

Geef aan de collectant van de Hersenstichting

hersenstichting collecte collectanden met spandoekRegio – De Hersenstichting staat als eerste op het landelijke collecterooster en start haar 21e collecteweek in de week van 30 januari t/m 4 februari.

Vele enthousiaste collectanten gaan op pad om geld in te zamelen voor al die mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen. De Hersenstichting vraagt jouw steun en hoopt op een gulle gift aan de collectant.

Voor onderzoek is veel geld nodig

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden en hersenaandoeningen te genezen. Om dit te bereiken laten ze onderzoek doen, geven ze voorlichting, voeren ze vernieuwende projecten uit en werken ze aan goede pati├źntenzorg. Voor dit werk is veel geld nodig. Laat de collectant niet in de kou staan.

Gift overmaken

Je kunt je gift ook overmaken op IBAN: NL18 INGB 0000 000 860 ten name van de Hersenstichting Nederland, Den Haag. Hartelijk dank voor jouw steun.

Kijk voor meer info op www.hersenstichting.nl.Back To Top