EEM Groepenkasten

Geef uw bouw-ideeën de juiste impuls met Freds Bouwtekeningen Pakket

Fred's Bouwtekeningen PakketHebt u al een idee opgedaan over het zelf maken van uw eigen tuinmeubelen, of die fantastische boomhut voor uw kinderen in uw eigen tuin? Maar u weet niet precies hoe het moet en of kan? Dan is de oplossing voor het ‘Doe Het-Zelven’ nabij.

Download hier jouw versie van Fred’s Bouwtekeningen.

Fred Schouten, timmerman en ‘Doe-Het-Zelver’ in hart en nieren heeft de afgelopen 2 jaar besteed aan het samenstellen van het meest complete  ‘Doe-Het-Zelf Bouwplannen Pakket’ met een heldere, duidelijke stap-voor-stap uitleg; bouwplannen, die niets aan de verbeelding en het toeval overlaten.Fred's Bouwtekeningen Pakket

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

In Fred’s Bouwtekeningen Pakket pakket vind je meer dan 10.000 kant en klare bouwtekeningen. Het pakket bevat Doe Het Zelf projecten die gemakkelijk en eenvoudig te volgen zijn.
De bouwtekeningen worden geleverd met duidelijke handleidingen, zodat je niet alleen weet hoe het in elkaar zit, maar ook hoe jij dit stap-voor-stap zelf kunt gaan maken, maar ook welke materialen je precies nodig hebt. Dit product is voor iedere Doe-Het-Zelver, of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen, of al jaren timmerman bent.

Enkele Projecten

Met Fred’s Bouwtekeningen Pakket zijn al vele honderden Doe-Het-Zelvers geholpen met hun project(en). Deze Doe-Het-Zelvers hebben letterlijk duizenden Euro’s bespaard op bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe garage, schuur of paardenstal. Hieronder staan enkele voorbeelden van bouwtekeningen die u in Fred’s Bouwtekeningen Pakket aantreft:

badkamermeubels, banken, bars, bedden, bijenkasten, biljarttafels, bloembakken, boekenkasten, boekenplanken, boomhut, speelgoed, brugjes, deuren, hekken, kapstokken, kinderkamers, keukens, konijnenhokken, prieel, kippenhokken, kliko-ombouw, kasten, kassen, tuinmeubilair enzovoort.

Enkele minuten

Binnen slechts enkele minuten kun je toegang hebben tot het meest uitgebreide doe-het-zelf pakket op de markt, Fred’s Bouwtekeningen Pakket! Aarzel niet langer en klik hier voor de website van Fred.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top