EEM Groepenkasten

Geen Klazienaveners in de prijzen bij Sportverkiezingen Emmen 2014

BMX fietscross Rapid Wheels Klazienaveen

Klazienaveen – Ondanks het feit dat er bij de Sportverkiezingen Emmen 2014 veel Klazienaveners en Klazienaveense sportverenigingen waren genomineerd, die allemaal stuk voor stuk geweldige prestaties hebben neergezet in 2014, is er echter helaas geen enkele Klazienavener, Klazienaveense of Klazienaveense sportvereniging in de prijzen gevallen.

Bij de vrouwen was Elly Menzen genomineerd. Elly is onder andere regerend Nederlands- en Wereldkampioen sjoelen en winnares van diverse andere prijzen in 2014. Zij moest echter de 19-jarige Tessa Geerling uit Schoonebeek, regerend Europees- en Wereldkampioen BMX voor zich dulden.

Bij de sporttalenten waren Louise Klunder (sjoelen) en Dinand Heijnen (fietscross) genomineerd.  De titel Sporttalent van het Jaar ging echter naar 16-jarige Tricia van der Weide uit Emmen.

Bij de verkiezingen voor de Sportvereniging van 2014 waren er maar liefst 3 van de 4 genomineerden uit Klazienaveen afkomstig: Rapid Wheels, Stichting Triatlhon en Judovereniging Vos. Ondanks hun geweldige, bijna niet te evenaren prestaties in 2014 ging ook hier helaas de titel aan hun neuzen voorbij.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top