EEM Groepenkasten

Geen Witte Kerst, maar HaVeKa garandeert sneeuw in Klazienaveen

klazienaveen evening shopping 2015 kerstman arrensleeKlazienaveen – Zoals het er nu naar uitziet krijgen we ook dit jaar geen Witte Kerst. De temperaturen gaan wel ietsje dalen, maar tot een Witte Kerst zal dit naar verwachting niet leiden. Toch garandeert de Handelsvereniging Klazienaveen voor aanstaande zaterdag 17 december en donderdag 22 en vrijdag 23 december wél sneeuw in Klazienaveen.

Evening Shopping en Light Run

Aanstaande zaterdag 17 december is er weer een extra gezellige koopavond in het centrum van Klazienaveen, de zogeheten Evening Shopping. Er staan diverse activiteiten op het programma, waaronder vanaf 18.00 uur de Light Run Klazienaveen. Bij deze run is het de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk verlicht deelneemt aan de recreatieloop. Bovendien krijgt de mooist verlichte en versierde loper een leuke prijs. Inschrijven voor de Light Run kan alleen bij voorinschrijving tot en met aanstaande donderdag. Zie Inschrijven Lightrun kan nog t/m donderdag 15 december.

Om zowel de Evening Shopping als de Light Run nog spectaculairder te maken, laat de HaVeKa een echt sneeuw kanon aanrukken. Sneeuw is dus gegarandeerd!

klazienaveen evening shopping 2015 kerstman arrensleeKoopzondag

Aanstaande zondag 18 december is er een extra koopzondag en zijn de winkels geopend. Bovendien zal de Kerstman met zijn arrensleen weer diverse rondjes door het centrum van Klazienaveen rijden. Ook dat gaat natuurlijk gepaard met sneeuw.

Kerstmarkt en Kerstpassion

Volgende week donderdag 22 en vrijdag 23 december is er een 2 dagen durende Kerstmarkt. Ook tijdens deze markt is de sneeuw gegarandeerd! Zowel donderdag als vrijdag zijn de winkels tot 21.00 uur geopend. Op vrijdag de 23e is er vanaf 20.00 uur een Kerstpassion, ‘De Tocht’ geheten. De wordt opgevoerd door acteurs en een gospelgroep, die om 20.00 uur vanaf ongeveer de Wibra zullen vertrokken om hun tocht naar ‘Bethlehem’ te volbrengen. Het eindpunt, ‘Bethlehem’, ligt tegenover De Witte Olifant. Uiteraard ontbreekt ook tijdens deze markt de Kerststal en de Kerstman met zijn arrenslee door het centrum niet.

klazienaveencentrum 2016

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top