EEM Groepenkasten

Bestuur Geert Vos Bad Erica stelt openingsdatum uit

geert vos bad ericaErica – Het bestuur en het personeel van het Geert Vos Bad in Erica heeft laten weten dat ze helaas het besluit moesten nemen om de opening van het zwembad uit te stellen.

Indien de weersomstandigheden iets beter waren geweest, had de opening, die gepland stond voor morgen 30 april, gewoon door kunnen gaan. Echter vanwege de huidige extreme weersomstandigheden heeft het bestuur van het Geert Vos bad helaas moeten besluiten om de openingsdatum van het bad met een week te verplaatsen. In plaats van zaterdag 30 april gaat het bad nu open op zaterdag 7 mei om 13.00 uur. Tevens zal op deze dag om 14.00 uur de prachtige nieuwe kiosk officieel geopend worden.

Verruimde sluitingsdatum

Aan het eind van het seizoen zal overwogen worden om deze verloren week te compenseren middels een verruimde sluitingsdatum. Mede door een energiebesparende en dus financiële overweging is het bestuur tot dit besluit gekomen. Ze hopen daarom op ieders begrip voor deze noodzakelijke beslissing.

Abonnementen afhalen

Het afhalen van de abonnementen op zaterdag 30 april gaat wel gewoon door. De tijden voor het afhalen zijn van 13.00 uur tot en met 17.00 uur.

Afhalen abonnement: zaterdag 30 april 13.00 -17.00 uur
Opening bad: zaterdag 7 mei 13.00 uur
Opening nieuwe kiosk: zaterdag 7 mei 14.00 uur
Website: http://geertvosbad.nl/
Tel.: 0591-301468

(Foto: eigen foto)

Algemeen


Back To Top