EEM Groepenkasten

Gehavend Hurry-Up verliest opnieuw in de BENE-League

hurry-upZwartemeer – Zaterdagavond trad het enigszins gehavende Hurry-Up uit Zwartemeer aan tegen de Belgische koploper Achilles Bocholt.

Na een 9-11 ruststand eindigde het handbalduel in 24-30 en leed Hurry-Up de vierde nederlaag op rij in de BENE-League. Door deze nederlaag is Hurry-Up naar de zevende plaats in de BENE-League gezakt. De koploper is Lions met 18 punten uit 11 wedstrijden. Vijf clubs uit België volgen de Lions op de voet: Hasselt, Tongeren, Bocholt, Sasja en Visé. Hurry-Up wist tot nu toe in 11 duels 11 punten te vergaren.

De ploeg uit Zwartemeer moest het zonder de geblesseerde Tomas Bernatavicius stellen, die last heeft van zijn schouder.hurry-upOp de foto boven Sjoerd Boonstra die tijdens de wedstrijd bijzonder hard aangepakt werd. Er werden door Hurry-Up een belangrijk aantal strafworpen gemist, mede door uitstekend keeperswerk van Bjorn Alberts van de Belgische koploper. Tot de rust was de ploeg uit Zwartemeer een uitstekende tegenstander. Dit kwam mede door het hoge tempo en het breed spelen van de thuisploeg.

Na het startsein voor de tweede helft was het voornamelijk de Belgische ploeg die het spel bepaalde. Dit na waarschijnlijk een donderpreek in de kleedruimte.hurry-uphurry-upNog een enkele keer moest de keeper van Achilles Bocholt een paar keiharde schoten van Ronald Suelmann uit het net vissen.hurry-uphurry-up-achilles-bocholt-08 hurry-up hurry-up-achilles-bocholt-05 hurry-upEchter na ongeveer 15 minuten spelen in de tweede helft was de handdoek geworpen voor de mannen van Vlijm; 45 minuten keihard knokken met een gehavend team liet zijn sporen duidelijk zien. De 24-30 nederlaag kun je met de huidige situatie waarin de thuisploeg verkeert geen slecht resultaat noemen.

Hurry-Up  –  Achilles Bocholt (België)
Russtand: 9 – 11
Eindstand: 24 – 30

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top