EEM Groepenkasten

Gelukkige mevrouw Prins-Pals heeft haar trouwring terug

mevrouw prins-pals heeft haar ring terugKlazienaveen – Mevrouw Prins-Pals was vanavond eventjes de gelukkigste mens op aarde. Zij heeft haar trouwring terug!

Vanmiddag meldde Elly Kollmer aan de redactie dat ze vanochtend een trouwring / gouden ring met steentje en inscriptie “Piet 14-8-54” had gevonden. De redactie van Klazienaveen24.nl heeft dat gemeld op de website en op facebook.

Lees ook: Gevonden: Gouden ring / trouwring met inscriptie

Dolgelukkig

Een paar uurtjes later was het al raak. De redactie werd gebeld door iemand die meldde dat ze bij ene mevrouw Prins-Pals was en die mevrouw was gisteren haar ring kwijt geraakt. Ze had er de hele nacht niet van geslapen. De plaats klopte, de inscriptie klopte en de 87-jarige mevrouw Prins-Pals was al helemaal in haar nopjes.

Elly Kollmer heeft er geen gras over laten groeien toen ze van de redactie het telefoonnummer en adres van mevrouw Prins-Pals had gekregen. Elly ging direct op pad om de ring bij de eigenaresse terug te bezorgen. Mevrouw Prins-Pals wat reuze blij dat ze haar ring terug heeft gekregen. Voor de foto heeft ze de ring nog eventjes omgedaan, maar daarna weer gelijk terug op een veilige plek gelegd.

 

Elly ging met een voldaan gevoel weer terug naar huis, een dolgelukkige mevrouw Prins-Pals achterlatend met haar ring.

Iets verloren of gevonden?

Heb jij ook iets gevonden of verloren? Meld het de redactie via redactie@klazienaveen24.nl of een berichtje op Facebook en wij doen ons best om het voorwerp weer bij de rechtmatige eigenaar terug te krijgen.Back To Top