EEM Groepenkasten

Gemeente Emmen verloot fiets van € 1000

Fietspad Koning Willem Alexanderkanaal Veenvaart KlazienaveenRegio – Hoe krijgen we meer mensen op de fiets? Hoe kunnen we fietsen in de gemeente comfortabeler en veiliger maken? Hoe kunnen we de fiets optimaal combineren met het openbaar vervoer? Dat zijn enkele van de vragen die de gemeente Emmen als uitgangspunt had voor het opstellen van de enquête.

Win een fiets van € 1000

De gemeente biedt iedereen de mogelijkheid om mee te denken hoe de fietspaden in de gemeente verbeterd kunnen worden. Iedereen die vóór 25 september aanstaande zijn of haar mening deelt door een enquête in te vullen maakt bovendien kans op een fiets ter waarde van € 1000,00! Deelnemen kan door op gemeente.emmen.nl/heel-emmen-fietst de enquête in te vullen. Doel van deze enquête is om de inwoners van de gemeente te stimuleren vaker de fiets te pakken. Zo streeft de gemeente onder andere op de korte afstanden van minder dan 7,5 kilometer naar een stijging van 24 naar 26 procent.

‘Op Fietse’

Een ander doel is om het stimuleren van kinderen om op de fiets naar school te gaan, dat wijken en dorpen goede dorpsvoorzieningen hebben en dat de bewegwijzering en voorziening in orde zijn. De gemeente sluit met deze fietsdoelen aan bij de ambities van de provincie Drenthe om meer mensen ‘Op Fietse’ te krijgen.

Vul de enquête in

De gemeente wil meer mensen op de fiets hebben, wil zorgen voor goede fietsverbindingen, veilige fietspaden en goede fietsvoorzieningen. Hiervoor wil de gemeente zoveel mogelijk ervaringen van fietsers horen. Doe jij ook mee? Het kost je slechts een paar minuten van je tijd en je maakt bovendien kans op de fiets ter waarde van € 1000,00.

Klik hier om deel te nemen aan de enquête.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top