EEM Groepenkasten

Gemeente Emmen zoekt jonge helden!

emmer jeugdlintje gemeente emmenRegio – Voor de Emmense Jeugdlintjes is de gemeente op zoek naar jonge helen van 6 t/m 18 jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen.

Wie nomineer jij?

Dit jaar worden voor de 7e keer de Emmense Jeugdlintjes uitgereikt. Dit is een jaarlijkse prijs voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen. Daarom is de gemeente op zoek naar jonge helden. En daar hebben wij jou bij nodig! Wie nomineer jij?

Waardering

De gemeente Emmen waardeert het dat kinderen/jongeren zich belangeloos inzetten voor anderen. Door op 20 november 2017 op een feestelijke manier het Jeugdlintje uit te reiken, wil de gemeente de jongeren in het zonnetje zetten. Omdat ze het verdiend hebben.

Ken jij een kind of jongere die in 2016 of 2017 iets bijzonders voor iemand anders heeft gedaan en wil jij hem of haar in het zonnetje zetten? Stuur dan een mail naar gemeente@emmen.nl onder vermelding van Jeugdlintje.

Hier vind je ook de criteria waaraan een aanmelding moet voldoen en de spelregels.

Wie komen in aanmerking?

Jongeren komen in aanmerking als zij:

  • tussen de 6 en de 18 jaar oud zijn;
  • in de gemeente Emmen wonen en/of de bijzondere prestatie in de gemeente Emmen is gebeurd;
  • meer of langer dan men mag verwachten hulpvaardig zijn geweest, of een bijzondere prestatie hebben verricht die van groot belang is (geweest) voor een persoon, straat, buurt, of een daad hebben verricht waardoor ongelukken met mensen of dieren zijn voorkomen of beperkt zijn gebleven;
  • slechts bij uitzondering kan een groep, zoals een schoolklas, in aanmerking komen voor het Jeugdlintje;
  • alleen personen van 18 jaar of ouder kunnen iemand aanmelden;
  • aanmelden kan tot 1 oktober 2017.

Jury

Een deskundige jury beoordeeld de aanmeldingen. De jonge helden krijgen een mooi aandenken en een kadobon twv € 50,-Back To Top