EEM Groepenkasten

Gemeente maakt werk van opknappen oude marktplein Klazienaveen

klazienaveen oude marktplein google mapsKlazienaveen/Emmen – De gemeente Emmen heeft laten weten aan de slag te gaan met het opknappen van het oude marktplein in Klazienaveen. Op dit moment wordt het plein nog gebruikt als parkeerterrein en voor evenementen.

Klachten

Gisteren riep Wakker Emmen-raadslid Hendrikus Velzing, zelf woonachtig in Klazienaveen, het college van burgemeesters en wethouders op om snel iets te doen aan het oude marktplein. Er zijn veel klachten over het plein en tijdens evenementen zijn er onvoldoende aansluitingen voor water en elektra. Bovendien laat de huidige staat van onderhoud te wensen over.

Lees ook: Wakker Emmen wil opknapbeurt voor oude marktplein Klazienaveen

Plannen

De gemeente laat weten dat de problemen over het oude marktplein al eerder zijn geconstateerd. Er wordt volgens de gemeente inmiddels gewerkt aan een oplossing. Er worden op dit moment plannen gemaakt voor het oude marktplein, al zitten die op dit moment nog in het voorstadium, aldus de gemeente. Zodra de gemeente concrete plannen heeft, zullen die worden gepresenteerd aan de EOP (Erkend Overleg Partner) in Klazienaveen en daarmee in overleg gaan.

zandvlakte de snikke

De Snikke

Volgens Velzing moet de gemeente ook tempo maken met het terrein waar tot vorig jaar De Snikke stond. Volgens de gemeente zijn ze over de invulling van dat terrein in gesprek met een initiatiefnemer. Daar kan de gemeente op dit moment echter nog niet al te veel over vertellen.

(Bron: RTV Drenthe)Back To Top