EEM Groepenkasten

In gesprek met Jasper Woelders, Back2schoolsports.nl

Klazienaveen Jasper Woelders Back2School SportsKlazienaveen – “Een nieuwe uitdaging! Ik ben voor mezelf begonnen, ik heb het bedrijf Back2School Sports en haar activiteiten overgenomen!”, meldt Jasper Woelders op zijn Facebookpagina. Reden voor Klazienaveen24.nl om eens in gesprek te gaan met Jasper.

De 21-jarige Jasper Woelders studeert Small Business & Retail Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hij zit in het 3e leerjaar en moet nog 1,5 jaar om zijn studie af te ronden. Inmiddels is Jasper naast zijn studie ook voor zichzelf begonnen.

“Sport is mijn passie!”

“In november 2017 heb ik Back2schoolsport.nl overgenomen van Michel Kerkdijk. Ik ken Michel al vanaf dat hij trainer was bij vv Klazienaveen. In 2012 heeft hij het bedrijf opgericht. Michel is Sportdocent en kon zijn werkzaamheden niet meer combineren met zijn bedrijf. Van het een kwam het ander en in november 2017 heb ik toen het bedrijf over genomen. Sport is mijn passie, en als je daarvan je werk van kan maken is helemaal geweldig!”, aldus Jasper.

Klazienaveen Jasper Woelders Back2School Sports

Bootcamps, sportclinics en veel meer

Back2schoolsports geeft onder andere bootcamps en sportclinics en organiseert onder andere bubbelvoetbal, zeepvoetbal, archery shoot-out en sportevents. Bovendien zijn er gastdocenten lichamelijke opvoeding. Alles op locatie van de klant!

“De bootcamps worden op maandag en woensdag gegeven bij de Rietplas en in Schoonebeek. Het bubbelvoetbal is op locatie van de klant, bijvoorbeeld bij sportverenigingen, familiefeesten, vriendengroepen, personeelsfeesten, noem maar op. Het is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.”, legt Jasper uit.

Veel zin in

Jasper: “Voordat ik besloot om Back2schoolsport.nl over te nemen heb ik eerst eens overlegd met mij familie en mijn vriendin. Om zo’n bedrijf goed te kunnen runnen heb je namelijk wel de steun van je familie, vrienden en vooral je vriendin nodig. Iedereen stond er direct voor de volle 100% achter, dus hoefde ik niet lang na te denken om het bedrijf over te nemen. Overal waar ik hulp nodig heb, bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken van de parcours, staan zij direct voor mij klaar. Echt super! Ik heb er echt heel veel zin in!”

Zeepvoetbaltoernooi

zeepvoetbaltoernooi back2school sports“Op zondag 17 juni 2018 staat er ook alweer een Zeepvoetbaltoernooi gepland. Dat is altijd weer een prachtig evenement, al zeg ik het zelf. Het wordt gehouden op Sportpark de Kampen in Schoonebeek. Iedereen die zin heeft om te glibberen en te glijden mag meedoen! Bovendien wil ik eind 2018 een Obstacle Run houden. De precieze datum is nog niet bekend, daar ben ik nog mee bezig. Voor dergelijke evenementen kan ik er eventueel ook een springkussen of iets dergelijks bij regelen, om het geheel compleet te maken zeg maar. Alleen springkussen verhuur doe ik niet.”

Back2school Sports

Website: www.back2schoolsports.nl
Facebook: Back2SchoolSports
Telefoonnummer: 06 – 11 85 51 27
E-mailadres: jasper@back2schoolsports.nl

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top