EEM Groepenkasten

Gewoon leuk: dames Hurry-Up verslaan heren vv Klazienaveen in handbalwedstrijd

dames hurry up-heren vv klazienaveenKlazienaveen/Zwartemeer – Het begon als een grap in de winkel, “Wij maken jullie ‘in’ met een handbalwedstrijd!”

Handbalwedstrijd

Kim de Vries, handbalster bij dames 1 van Hurry-Up en ook werkzaam bij Sportboxx, kent via haar werkzaamheden natuurlijk ook bijna alle mannen die in de voetbalwereld meedraaien. In een van de gesprekken die onlangs gevoerd werden op het werk, kwam het ter sprake: “wij maken jullie in met een handbalwedstrijd”. Dat konden de heren natuurlijk niet op zich laten zitten. En zo werd het afgesproken: een handbalwedstrijd tussen de dames van Hurry-Up en de heren van vv Klazienaveen.

dames hurry up-heren vv klazienaveen

Neehh, geen balletles, maar de dames douwen je gewoon opzij!

dames hurry up-heren vv klazienaveen

Typische voetbalkeepershouding en eenvoudig te passeren

Afgelopen vrijdagavond was het dan zover in sporthal De Eendracht in Zwartemeer. De handbaldames traden aan tegen een compleet team van vv Klazienaveen. Bij aanvang dachten de heren er nog gemakkelijk over: “Dat redden wij gemakkelijk.” In de eerste paar minuten van de eerste helft leek het dan ook een beetje zo.dames hurry up-heren vv klazienaveendames hurry up-heren vv klazienaveenMaar de dames kwamen even later een beetje in hun wedstrijdritme. Ook zonder hun coach, want die speelde voor scheidsrechter. Ze scoorden er lustig op los. En snel dat ze zijn… Daar hadden de heren niet op gerekend. Met hun lengte en grote lichamen moesten ze toch zeker in staat zijn om een paar van die meiden af te stoppen…, dachten ze.

Geen vuiltje aan de lucht

In de tweede helft stonden de meiden van Hurry-Up zover voor dat ze het spel niet meer zo serieus namen en veel stonden te kletsen, onderling, met de tegenstanders en met het publiek wat in grote getale was komen kijken. Haha en dan mis je veel belangrijke ballen en …. heren!dames hurry up-heren vv klazienaveendames hurry up-heren vv klazienaveenDe heren maakten hier handig gebruik van en wisten een beetje terug te komen.dames hurry up-heren vv klazienaveendames hurry up-heren vv klazienaveenHierop namen de dames het balletje toch maar weer even op en lieten de keeper van vv Klazienaveen even goed voelen hoe hard ze kunnen gooien….dames hurry up-heren vv klazienaveendames hurry up-heren vv klazienaveendames hurry up-heren vv klazienaveendames hurry up-heren vv klazienaveen Al met al een leuke en geslaagde sportactiviteit, iets wat naar meer smaakt. Misschien de volgende keer een voetbalwedstrijd? Gewoon leuk!Back To Top