EEM Groepenkasten

Gezocht: Acteurs uit Drenthe

Loods13 zoekt acteurs uit DrentheRegio – Loods13, theaterschool en productiehuis uit Emmen, zoekt enthousiaste acteurs voor de familie-kerstvoorstelling Scrooge! Enige theaterervaring is fijn, maar geen vereiste. Leeftijd: 8 – 88 (of ouder).

In december speelt Loods13 Scrooge (A Christmas Carol); het begin van een nieuwe traditie in Emmen: ieder jaar maakt Loods13 met amateurspelers een familie-kerstvoorstelling. De spelers worden begeleid door professionele theatermakers. Dé kans om als amateurspeler in een professionele voorstelling te spelen.

Het maken van deze voorstelling wordt een pittige klus. Ben jij een enthousiaste doorzetter, ben je creatief, sociaal, kun je acteren of heb je het nog nooit gedaan maar heb je altijd al op het toneel willen staan?

Zie je het zitten om 2 keer in de week (niet altijd, we maken gebruik van deelrepetities) te repeteren en tijdens de kerstvakantie op het toneel te staan? Meld je dan aan!

De voorstelling wordt gespeeld in het gloednieuwe theater van Loods13 in het oude dierenpark in Emmen. De repetities starten in september.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie of geef je op via op www.loods13.nl of de Facebookpagina Loods13.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top