EEM Groepenkasten

Gezocht: foto’s van sc Drente, vv Zwartemeer, vv Klazienaveen en KZC’08

Klazienaveen vroeger Sportclub sc drente 1966Klazienaveen – De accommodatie commissie van FC Klazienaveen is op zoek naar foto’s van sc Drente, vv Zwartemeer, vv Klazienaveen en SJO KZC’08 voor een nog te maken fotowand in de kantine.

Zoals iedereen weet gaan vanaf volgend seizoen vv Klazienaveen, vv Zwartemeer en SJO KZC’08 verder onder de naam FC Klazienaveen. De accommodatie commissie wil het verleden van deze mooie verenigingen niet vergeten en de geschiedenis van het voetbal in Klazienaveen op een mooie manier eren.

Fotowand

Het is daarom de bedoeling dat in het toekomstige seniorencomplex (huidige kantine vv Zwartemeer) een fotowand wordt gecreëerd met daarop allerlei foto’s die betrekking hebben op sc Drente, vv Zwartemeer, vv Klazienaveen en SJO KZC’08.

Nu is het verzoek aan iedereen om voor deze wand zoveel mogelijk foto’s aan te leveren. Dit mogen foto’s zijn van allerlei aard. Voorbeelden hiervan zijn een elftalfoto van de F6 uit 2015, een actiefoto van het 5e uit 1982, een kampioenschap of een foto van een vol stadion uit de tijd van sc Drente.

Er zijn dus geen eisen aan de foto’s als het maar betrekking heeft op 1 van de verenigingen. Het zou heel mooi zijn als we deze foto’s digitaal kunnen ontvangen, lukt dit niet dan zijn wij altijd bereid hierin een helpende hand te bieden.

Mail je foto’s

De foto’s mogen worden verstuurd naar: fotowandFCKlazienaveen@outlook.com. Eventuele vragen en/of opmerkingen mogen ook aan dit e-mailadres worden gericht of aan 1 van de leden van de accommodatie commissie.

We hopen dat er veel wordt aangeleverd! Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Accommodatie commissie

Bennie Wesseling
Fijko Stegeman
Richard Menzen
Marc PostBack To Top