EEM Groepenkasten

Gezocht: oude foto’s en ansichtkaarten van Klazienaveen

Laatste turfschip in van Echtenskanaal NZ KlazienaveenKlazienaveen – De redactie van Klazienaveen24.nl is op zoek naar oude foto’s en ansichtkaarten van Klazienaveen.

Dit moeten wel originele foto’s en/of ansichtkaarten zijn. Het mogen eventueel digitale foto’s zijn, zolang het originele foto’s zijn of het een scan betreft van een eigen, originele foto of ansichtkaart.

Heeft u oude foto’s of ansichtkaarten van Klazienaveen in uw bezit, maar wilt u ze niet missen? Dan scannen wij ze graag in en krijgt u de foto’s direct weer terug. Ook als de foto’s in een oud fotoalbum zijn geplakt zijn ze van harte welkom, ook om in te scannen.

Zijn de ansichtkaarten beschreven aan de achterkant en/of ooit verstuurd? Geen probleem, zolang de foto op de voorkant maar goed is.

Heeft u oude foto’s of ansichtkaarten?

Heeft u oude foto’s of ansichtkaarten (of een scan daarvan) die u ter beschikking wilt stellen aan de redactie van Klazienaveen24.nl? Neem dan contact op via e-mailadres redactie@klazienaveen24.nl of via het contactformulier.  Wij zijn u daar heel erg dankbaar voor.

Ook andere oude dingen waar (een bedrijf uit) Klazienaveen op staat, bijvoorbeeld een theelepeltje, suikerzakje, sticker en dergelijk zijn van harte welkom.

Aanleg dordsebrug wat nu de ovonde is

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top