EEM Groepenkasten

Goed weekend voor judoka’s Judovereniging Vos

judo vereniging vos klazienaveen 15-01-2017Klazienaveen – De wedstrijdjudoka’s van Vos kwamen op verschillende toernooien in actie. Op diverse toernooien vielen de judoka’s van Vos in de prijzen.

Dedemsvaart

In Dedemsvaart werd heel knap gepresteerd tijdens het zogenaamde Wintertoernooi. Floor Maats was heel sterk bezig. Zij won alle wedstrijden met een ippon. Ook de finale werd met een ippon gewonnen van Linde Hanstede uit Enschede en dus 1e. Alex Wacker werd 1e door de finale te winnen van Ruben Wilbrink uit Kampen.

Tom Akker doet wat hij bijna altijd doet, op het erepodium komen. Hij werd 1e door onder meer knap te winnen van Stijn van de Haar uit Almelo. Jay Langerijs en broer Nick namen een 2e en 4e prijs naar huis.

Het daarnaast gehouden opstaptoernooi voor beginnende wedstrijdjudoka’s was ook succesvol. Maarten Koopman was bij de jonge jeugd 1e, Shane Langerijs 2e, Sil Funke 3e. Damiano de Jong en Nano Boeh werden bij de jongste deelnemers 4e en een mooie prijs.

Eindhoven

Dimitri Boer en Lois Klein kwamen op de wedstrijdmat tijdens het sterk bezette Espoir kwalificatie toernooi in Eindhoven.

Op dit toernooi zijn punten te verdienen om deel te kunnen nemen aan internationale wedstrijden van de EJU.

Dimitri Boer kwam zaterdag in de klasse tot 18 jaar en 60 kilo niet ver. Hij verloor van de latere podium winnaar en wist ook in de herkansing niet verder te komen. Toch is dit niet voor niks geweest en hij ziet dit dan ook als een leermoment.

Den Haag

Lois Klein stond er al goed voor omdat zij het toernooi in Den Haag voor enige weken geleden had gewonnen. Zondag kwam zij op de mat en verloor zij wat ongelukkig in de voorronde haar tweede wedstrijd. Zij kwam heel sterk terug en wist de herkansing te winnen en hiermee een 3e plaats.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top