EEM Groepenkasten

Goedkoop op vakantie? TripAdvisor!

TripAdvisorTripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld. Zij bieden een allesomvattende ervaring voor het plannen van reizen. Websites met het TripAdvisor-merk vormen de grootste reiscommunity ter wereld, met meer dan 150 miljoen beoordelingen en meningen over meer dan 3,7 miljoen accommodaties, restaurants en attracties.

Voordelen TripAdvisor

  • TripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld met 315 miljoen unieke maandelijkse bezoekers. Zij bieden de beste hotelprijzen door samen te werken met honderden boekingspartners.
  • Met TripAdvisor kun je heel veel geld besparen op je welverdiende vakantie. Niet alleen op hotels, maar ook op vluchten, tours, wandeltochten, vakantiehuizen, dingen om te doen en zelfs restaurantreserveringen.

Klantbeoordelingen

TripAdvisor toont bovendien reviews van bezoekers, zodat je al voordat je boekt kunt zien of het hotel of de reis van je keuze ook daadwerkelijk aan de verwachtingen voldoet.

Hotels in populaire bestemmingen

Of je nu de voorkeur geeft aan grote hotelketens of knusse boetiekhotels, bij TripAdvisor vind je er beoordelingen van. Miljoenen gebruikers hebben hun beoordelingen van hotels, bed & breakfasts, pensions en meer gedeeld. Voeg je reisbeoordelingen toe en help reizigers over de hele wereld bij het plannen en boeken van hun perfecte reis.

Topbestemmingen

Plan en boek je perfecte reis met TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld. Bekijk meer dan 200 miljoen beoordelingen, meningen en foto’s van hotels, restaurants, attracties en meer. Je vindt er ook voordelige vliegtickets, gratis reisgidsen, advertenties voor vakantiewoningen over de hele wereld, populaire forums met advies over bijna elke bestemming, en meer. Niet gek dus, dat zoveel gebruikers bij het plannen van al hun reizen eerst een bezoek brengen aan TripAdvisor.

Plan en boek op de grootste reiswebsite ter wereld

TripAdvisor heeft het reisadvies waar de meeste mensen op vertrouwen. Zoek en boek een gunstig gelegen en comfortabel hotel, of zoek een vakantiewoning voor een gedenkwaardige vakantie. Als je bij TripAdvisor een vlucht zoekt, worden duizenden mogelijke reisroutes gecontroleerd en krijg je vaker de laagste tarieven dan bij andere internetzoeksites voor vluchten. Download een gratis full colour bestemmingsgids voor eerlijk advies van reizigers over locaties om te verblijven, te eten en je te ontspannen. Bezoek onze populaire reisforums en lees het antwoord op al je vragen, voordat je vertrekt.

Boek nu direct voordelig en snel je vakantie op TripAdvisor.nlDid you know banner NL


Back To Top