EEM Groepenkasten

Gratis met de bus naar Emmen en Klazienaveen

qbuzz bussen bus openbaar vervoerKlazienaveen/Emmen – Van 23 december tot en met 1 januari kan iedereen gratis met de bus van en naar Klazienaveen en gratis gebruikmaken van de stadsbussen in Emmen.

Eind 2014 werd deze actie voor het eerst gehouden. Toen konden bewoners ook gratis met de stadsbussen. Nieuw dit jaar is de lijn 12 waarmee je gratis van en naar Klazienaveen kunt. Daarnaast kun je gratis met lijnen 1 tot en met 4 naar Emmerhout, Angelslo, Rietlanden en Bargeres. Ook op 16 en 17 december van dit jaar konden reizigers gratis met deze bussen.

Lees ook: Gratis met de stadsbus naar Klazienaveen en Emmen

Stimuleren

De bedoeling van deze actie is het stimuleren van het openbaar vervoer. Door het succes in 2014, er maakten toen 2 keer zoveel reizigers gebruik van het OV, is toen besloten het jaarlijks terug te laten keren.

Wethouder Robert Kleine laat weten dat met deze actie iedereen naar Klazienaveen centrum en Emmen kan komen in de vakantie en tijdens de feestdagen. Op die manier is er voor bezoekers die van verder komen meer ruimte op de parkeerterreinen.

Meer info

De dienstregeling van deze stadsbussen is te raadplegen op www.qbuzz.nl/gd.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top