EEM Groepenkasten

Gratis Wintercheckdag bij Autobedrijf van Veggel

autobedrijf vanVeggel_klazienaveenKlazienaveen – Komende zaterdag 22 november bent u van harte welkom bij Autobedrijf van Veggel voor een gratis Wintercheckdag.

Op deze dag wordt uw auto gratis gecontroleerd op ruim 25 cruciale aandachtspunten zodat u veilig en vertrouwd met uw auto de winter kunt trotseren. Iedere deelnemer aan de Wintercheckdag ontvangt na de inspectie een gratis ‘Goodiebag’ als cadeau.

Tevens is zaterdag assurantiekantoor Koster aanwezig voor een gratis verzekeringscheck. Neem gerust uw kinderen mee, want voor de kids is er ter vermaak een springkussen aanwezig. En voor uzelf staat er ook nog een hapje en een drankje klaar.
Diner winnen?

Hebt u ook een schriftelijke uitnodiging ontvangen? Levert u deze dan in tijdens de Gratis Wintercheckdag, dan maakt u ook nog eens een kans op een etentje ter waarde van honderd euro bij De Witte Olifant. De openingstijden op deze speciale Gratis Wintercheck dag zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Het team van Autobedrijf van Veggel staat voor u klaar. Tot ziens op zaterdag 22 november!Back To Top