EEM Groepenkasten

Groote kan fluiten naar De Fluitende Postbode

klazienaveen de fluitende postbode ptt postnl thieme grooteKlazienaveen – Thieme Groote uit Klazienaveen kan ook de komende tijd fluiten naar feestjes in De Fluitende Postbode. Er mogen (nog) geen feestjes worden gehouden.

Groote had bezwaar ingetekend tegen de afwijzing van de gemeente Emmen. Dat bezwaar is echter door de gemeentelijke bezwarencommissie niet-ontvankelijk verklaard. De zwaar teleurgestelde Klazienavener gaat nu in gesprek met zijn advocaat over eventuele vervolgstappen.

Lees ook: “Gemeente Emmen moet feestjes in De Fluitende Postbode toestaan zolang Hoff niet is herbouwd”

Besloten feestjes

Toen het voormalige verdeelcentrum van de PTT aan de Rigel in 2013 vrijkwam, kocht buurman Groote pand en verbouwde het voorste deel tot een feestzaaltje. Daar konden mensen een besloten feestje houden voor groepen tot maximaal 100 man. Alle faciliteiten waren aanwezig, maar de huurder moest dan zelf voor eten en drinken zorgen.

Na enige tijd stond de gemeente bij Groote op de stoep, omdat hij zou handelen in strijd met het bestemmingsplan. Hij moest onmiddellijk stoppen met de verhuur van de zaal. Hij diende een bezwaarschrift in, maar volgens de bezwarencommissie stond de gemeente in haar recht.

Geen zalencentrum meer

Ook toen vorig jaar september zalencentrum Hoff afbrandde en Groote de gemeente vroeg of hij tijdelijk De Fluitende Postbode ter beschikking mocht stellen voor feestjes en partijen kreeg hij opnieuw nul op rekest. Ook het argument dat er nu in Klazienaveen geen zalencentrum meer is veegde de gemeente van tafel.

(Bron: dvhn.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top