EEM Groepenkasten

Traditioneel paasvuur Barger-Oosterveen ontstoken in bijzijn veel bezoekers

paasvuur, barger-oosterveenKlazienaveen – De organisatie van het op paasavond ontstoken paasvuur op recreatieterrein de Weidewaard in Barger-Oosterveen kon zich verheugen op een enorme belangstelling en daarmee tegelijkertijd terugkijken op een geslaagde avond.

Er kwamen vele honderden bezoekers af op deze mooie jaarlijkse traditie. Het paasvuur werd midden in de bossen op het goed afgebakende terrein ontstoken.paasvuur, barger-oosterveen Toegegeven, het was misschien niet de hoogste ‘paasbult’, maar wel een hele mooie!

Vanwege de vochtige weersomstandigheden de afgelopen dagen was het materiaal erg nat geworden.paasvuur, barger-oosterveenpaasvuur, barger-oosterveenpaasvuur, barger-oosterveen Na een in eerste instantie felle brand, mogelijk gemaakt met aangebracht droog stro onderaan rondom de paasbult en het gebruik van een brandversneller, bleek het na enkele minuten noodzakelijk om nog een beetje na te helpen.paasvuur, barger-oosterveen De rookwolken waren dan ook enorm. Daarna konden jong en oud ook dit jaar opnieuw genieten van een mooie traditie.paasvuur, barger-oosterveenpaasvuur, barger-oosterveen

Tripadvisor NL 600x300






Back To Top