EEM Groepenkasten

Grote Jaarmarkt Barger-Oosterveen op 25 april

rommelmarkt klazienaveenKlazienaveen – Al een aantal jaren wordt de jaarmarkt van Barger-Oosterveen georganiseerd. Dit jaar gaan de organisatoren het wel heel groots aanpakken, met de bedoeling hiervan een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

Steeds meer standhouders

Voorheen waren er op de markt een klein aantal standhouders met nieuw waren en een rommelmarkt te vinden. Dit jaar zijn er een groot aantal standhouders met nieuw waren aanwezig, o.a. dekbedden en ondergoed, kinderkleding, bijouterie en lederwaren, horloges, dierenvoeding, telefoonaccessoires, dames-heren en tienermode, tupperware, wierrook/edelstenen en boeddha’s, een boduuraterlier, een hobbykraam met o.a. breigaren, snoep en drop, Oriflame, kinderentertaiment, verse en zijde bloemen en plantenbakjes, een kapster, een oliebollenkraam, verkoop van droge worsten en ook de telegraaf is op deze markt aanwezig. En nog steeds komen de aanmeldingen van de standhouders van nieuw waren binnen.

Ook dit jaar is de markt natuurlijk weer aangevuld met een rommelmarkt.

Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht en is er o.a. een springkussen aanwezig.

Veel bezoekers

De organisatoren verwachten dat ook dit jaar weer vele bezoekers de gezellige jaarmarkt van Barger-Oosterveen zullen komen bezoeken. De jaarmarkt van Barger-Oosterveen word gehouden op zaterdag 25 april 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur en wordt gehouden bij het terrein van buurtvereniging “De Dobbe” aan de Dordsedijk 404a in Klazienaveen.

Info en/of aanmelden

Info of aanmelden voor standhouder op deze markt of een plaats op de rommelmarkt kan via facebook of via email: arinasep@hotmail.com.

Jaarmarkt Barger-Oosterveen
Datum: zaterdag 25 april 2015
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie:┬áterrein van buurtvereniging “De Dobbe”, Dordsedijk 404a, Klazienaveen

Uitgaan


Back To Top