EEM Groepenkasten

Grote run op 5 kilometer 32e Drenthe Loopfestijn

drenthe loopfestijn marathon klazienaveenKlazienaveen – De Rabobank 5 kilometer van het 32e Drenthe Loopfestijn heeft een grote aantrekkingskracht op de sportieve Drenten. De kleinste afstand van het Sportfestijn op zondag 31 mei 2015 werd twee jaar geleden aan het programma toegevoegd.

De voorinschrijving voor het 32e Drenthe Loopfestijn laat opnieuw een enorme groei van het aantal deelnemers voor deze afstand zien. De organisatie verwacht dit jaar 400 inschrijvingen.
Voor deelnemers een mooie gelegenheid de fantastische sfeer als hardloper mee te maken en te voldoening te voelen in een decor van duizenden toeschouwers over de finish te komen. Complete voetbal- volleybal- en handbalteams hebben zich inmiddels aangemeld om gezamenlijk een prachtige prestatie te leveren.

Harloopschoenen verloot onder voorinschrijvers

Voorinschrijving is mogelijk tot en met 4 mei 2015 via www.drentheloopfestijn.nl of www.inschrijven.nl. Deelnemers lopen dan met hun voornaam op het startnummer. Onder de voorinschrijvers worden een paar dames- en heren hardloopschoenen verloot. Deze actie is mogelijk gemaakt door SportBOXX

Nainschrijving is mogelijk op zondag 31 mei 2015. Deelnemers hebben dan geen voornaam op hun startnummer.

De start van de Rabobank 5 kilometer is om 15.00 uur in het centrum van KlazienaveenBack To Top