EEM Groepenkasten

Grote verontwaardiging na bericht sluiting zwembad in schoolvakantie

kinder triathlon 2015 zwembad neptunusbadKlazienaveen – Er heerst grote verontwaardiging onder de Klazienaveense bevolking na het bericht van afgelopen week dat het zwembad in Klazienaveen wederom in de vakantie voor 4 weken wordt gesloten voor groot onderhoud.

Afgelopen week kwam de aankondiging dat het Neptunusbad in Klazienaveen in verband met schoonmaak en onderhoud 4 weken lang wordt gesloten en van maandag 25 juli tot en met zondag 21 augustus 2016. Dat is precies middenin de schoolvakantie van de basisscholen, die loopt van 16 juli 2016 tot en met 28 augustus 2016. Ook de Slagen in Schoonebeek wordt rond die periode gesloten voor schoonmaak, terwijl het Aquarena in Emmen 2 weken wordt gesloten voor schoonmaak en wel van  van vrijdag 29 augustus tot en met donderdag 11 september 2016, dus direct na de zomervakantie.

Lees ook: Neptunusbad gesloten van 25 juli tot en met 21 augustus

Verbijsterd

Zowel op onze redactie als op facebook kwamen veel klachten binnen van mensen die zeer verbijsterd waren over het feit dat het zwembad weer in de vakantieperiode wordt gesloten. Hierdoor kunnen de ‘thuisblijvers’ niet even lekker zwemmen, of ze moeten uitwijken naar andere zwembaden in de omgeving, maar de meeste basisschoolkinderen zijn te jong om even alleen of met anderen daarnaar toe te fietsen.

Enkele reactie van lezers:

“ja vroeger konden de jeugd van klazienaveen nog in de zomer maanden lekker zwemmen hier maar nu laten ze alle kinderen qua zwemmen flink in de steek. Der is namelijk al zoveel te doen hier in klazienaveen voor alle kinderen die niet op vakantie kunnen. NIET DUS”

“Blijf het bijzonder vinden dat je een zwembad juist in de vakantie dichtgooit, juist dan gaan veel kinderen samen met vriendjes op druilerige dagen samen heen. Heel raar dat dit altijd weer gebeurd, Emmen gaat toch ook niet dicht?”

“Emmen gaat maar twee weken dicht na de schoolvakantie. Bijzonder ook dat in klazienaveen het bad vier weken dichtgaat en precies in de schoolvakantie ook nog”

“Wat een dom idee om het zwembad dicht te doen in de zomervakantie! Er is al geen buitenbad meer en dan ook nog in de zomervakantie dicht 🙁”

“Ik vindt het raar dat het zwembad tijdens de schoolvakantie dicht is doe dat even na de schoolvakantie”

“Vind het toch vreemd. Is het vakantie kun je niet zwemmen…..”

“Erg jammer inderdaad, mijn oudste mag hier alleen heen op de fiets en bij de andere baden niet. Zo zonde”

“Dus met de vakantie kun je niet gaan zwemmen?😠”

“Vind het elk jaar weer jammer…”

“zoals altijd in de vakantie.. hahahahaha”

“Je gooit toch niethet zwembad 4 weken dicht in de vakantie periode wat moeten al die mensen die thuis moeten blijven om wat voor reden dan ook kom op effe nadenken daar zeg”

“Ander alternatief? Kippenkoele/pornoplas 😂”

“Kan dat niet gebeuren als de kinderen weer op school zijn”

“Belachelijk”

“Kunnen mijn kinderen weer niet even zwemmen in de vakantei”

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top