EEM Groepenkasten

Gymvereniging Klazienaveen: sportief en altijd vernieuwend!

gv klazienaveen gymnastiekvereniging gym demo meisjesKlazienaveen – Zaterdag 8 april jl. vonden de provinciale kampioenschappen plaats voor de meisjes van de selectiegroepen turnen. Gymvereniging Klazienaveen was goed vertegenwoordigd en er zijn mooie resultaten behaald.

De meisjes hebben de volgende resultaten behaald binnen hun eigen klasse:

  • Esmee van der Sluis, 11e plaats
  • Amber Bos, 4e (op 0.025 van nummer 3)
  • Dewy Klaasens, 9e
  • Diede van Lottum, 10e
  • Sandra Bakker, 12e
  • Iris Lambers, 16e

Veel mogelijkheden

Gymvereniging Klazienaveen verzorgt naast de gymlessen veel mogelijkheden om samen gezellig te sporten. Pilates, Streetdance, Jazz-dance, Bootcamp, Freerunning, zomaar een greep uit het grote aanbod. Voor jong tot oud zijn er mogelijkheden. Kijk voor informatie over het aanbod en tijden op onze site: www.gvklazienaveen.nl. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken en aan een proefles deel te nemen.

Sinds kort worden er lessen Full body cross, Dance boys en Acrogym verzorgd.

Full body cross

Full body cross is gericht op je hele lichaam, conditie/krachttraining en vindt plaats op iedere zaterdag in sportzaal De Lauden van 10.30 tot 11.30 uur voor volwassen dames en heren!

Danceboys

De Danceboys dansen op maandag van 15.15 tot 16 uur in zaal de Lauden, de lessen bestaan uit een combinatie van Streetdance en Hiphop, maar ook Breakdance, houd jij dus ook van dansen kom dan mee doen!

Acrogym

Acrogym vindt plaats aan de Voeghoutenstraat, iedere woensdag van 13.00 – 14.00 uur.
Acrobatische gymnastiek (acrogym) is een vorm van gymnastiek waarbij dans, balans en acrobatiek aan bod komen. Acrogym wordt beoefend in teams, in duo’s of trio’s, de sporters leren letterlijk en figuurlijk op elkaar te bouwen. Je kan mee doen met acrogym als je 5 jaar of ouder bent, zowel voor jongens en meisjes.

Mooie demonstraties

De afgelopen periode hebben de alle jazz en streetdancegroepen meegedaan aan een aantal demo’s in Emmen, Dalen en Hollandscheveld. Super om hieraan mee te kunnen doen en er zijn hele mooie demonstaties gegeven door alle groepen. Bij de Dance2 Demo in Emmen behaalde jazz 1 zelfs de Dance2Impress beker!

Gymvereniging Klazienaveen zet zich goed op de kaart!Back To Top