EEM Groepenkasten

Vacature: Hake Slaapsystemen Klazienaveen zoekt allround medewerker

Hake Slaapsystemen, KlazienaveenKlazienaveen – Hake Slaapsystemen is een modern bedrijf met meer dan 4000m² winkeloppervlakte in Klazienaveen met alles wat maar op het gebied van slapen te maken heeft. Hake Slaapsystemen Klazienaveen is vanwege uitbreiding van de activiteiten op zoek naar een allround medewerker.

Topproducten

Hake Slaapsystemen is al enkele decennia een begrip in Klazienaveen en ver daarbuiten. Dit uiterst moderne en veelzijdige bedrijf heeft oog voor service en kwaliteit. Al onze adviseurs en medewerkers binnen Hake Slaapsystemen zijn deskundigen op het gebied van slaapsystemen, van verkoop tot en met plaatsing. Wij bieden oplossingen op het gebied van slapen voor jong en oud. Mede hierdoor leveren wij onze topproducten aan klanten in geheel Nederland en in Duitsland.

Allround medewerker

Hake Slaapsystemen is op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. De nieuwe medewerker dient breed inzetbaar te zijn en verantwoordelijkheids gevoel bezitten. Hij/zij moet in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken en enige leidinggevende capaciteiten bezitten. Ervaring is gewenst, doch niet noodzakelijk. Daarnaast is het belangrijk om in verband met de aard van de werkzaamheden geen 8-6 mentaliteit te bezitten. Een heftruckcertificaat strekt tot aanbeveling, dit is echter geen vereiste.

Indien u zich herkend in bovenstaande, zien wij graag uw reactie voor 20 maart aanstaande tegemoet. Sollicitaties kunnen uitsluitend per email naar info@hake.nl ten aanzien van dhr. M. Hake.

Hake Slaapsystemen
Doordistel 25
7887 TK Klazienaveen
Tel: 0591 – 390 550
Website: www.hake.nl
Email: verkoop@hake.nl

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top