EEM Groepenkasten

Halloween Horror Night in Astra Servicebioscopen Klazienaveen

astra service bioscopen klazienaveen halloween horror night filmmarathonKlazienaveen – In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober vindt in de Astra Service Bioscopen de 8e editie van de Halloween Horror Show van Nederlands enige echte Mr. Horror (Jan Doense) plaats.

Een nachtelijke horrormarathon vol nagelbijtende spanning, gitzwarte humor en rijkelijk vloeiend bloed. Op het programma staan 4 huiveringwekkende nieuwe horrorfilms (waaronder The Windmill Massacre van de Nederlandse regisseur Nick Jongerius), die garant staan voor een lange, slapeloze nacht.

Reserveren

Dat is lekker een avond lang 4 super enge films kijken! Durf jij het aan? Reserveer dan op www.astrabioscopen.nl of bel met 0591-312798. Hou je het geen hele nacht vol? Dan mag je ook gewoon 1 of meer films bekijken. Prijs van de hele marathon is slechts € 25,00, voor 3 films € 19,50,  2 films € 13,00 en 1 film € 6,50.

Het programma

De eerste film begint op zaterdag 29 oktober om 23.00 uur.

  • 23.00 uur: The Windmill Massacre
  • 00.45 uur: Ouija: Origin of Evil
  • 02.45 uur: Southbound
  • 04.30 uur: February

Kijk voor meer informatie of reserveren op www.astrabioscopen.nl/film/halloween-horror-show.

The Windmill Massacre

Het Australische meisje Jennifer belandt in Amsterdam. Samen met een stel rondtoerende toeristen bezoekt ze de meeste beroemde molens in de omgeving. Als hun bus op een afgelegen plek stilvalt, zoeken ze onderdak in een leegstaande loods naast een toch duistere molen.

Ouija: Origin of Evil

In het Los Angelos van 1965 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met séances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis.

Southbound

Vijf verhalen ontplooien zich langs een eindeloze snelweg in de woestijn. Twee mannen op de vlucht voor hun verleden, een band op weg naar het volgende optreden, een man die probeert thuis te komen, een broer die zijn verloren gewaande zus zoekt en een familie op vakantie. Deze vermoeide reizigers moeten onderweg dealen met hun grootste angsten en duisterste geheimen.

February

De beeldschone Joan maakt een bloederige en vastberaden tocht door een bevroren landschap richting een prestigieuze school voor meisjes. Intussen zijn Rose en Kat gestrand bij deze school, nadat hun ouders op mysterieuze wijze hebben nagelaten hen op te halen voor de wintervakantie. Naarmate Joan dichterbij geraakt, wordt Kat geteisterd door angstaanjagende visioenen, terwijl Rose toekijkt hoe ze bezeten raakt door een kwaadaardige kracht.

Halloween Horror Show 2016

Alvast een klein voorproefje zien? Kijk hieronder.

Tripadvisor NL 600x300
from to
Uitgaan


Back To Top