EEM Groepenkasten

Halve finale EHF Challenge Cup eindstation voor Hurry-Up

hurry up zwartemeer achilles bocholtZwartemeer/Lissabon – De halve finale van de EHF Challenge Cup blijkt het eindstation te zijn voor Hurry-Up. In Lissabon verloor de ploeg uit Zwartemeer kansloos van Sporting CP: 37-14. Vorige week werk thuis al met 27-32 verloren.

Blessures

Zonder de aan zijn lies geblesseerde Vaidas Trainavicius had Hurry-Up in Portugal helemaal niets in te brengen. Binnen een kwartier spelen stond het al 12-2. Toen op 14-4 Tommie Falke ook nog eens met een enkelblessure het strijdtoneel moest verlaten was het helemaal over-en-uit. Bij rust stond er al een alles zeggende 21-7 op het scorebord.

Ronald Suealmann kwam slechts tot 1 treffer, waardoor zijn totaal in de EHF Challenge Cup op 47 treffers is blijven steken. Hierdoor moet hij de eerste plaats op de topscorerslijst van het toernooi delen met Grgic van het IJslandse Valur. Die ploeg speelt in de andere halve finale tegen het Roemeense Potaissa Turda.

Seizoen definitief voorbij

In het debuutseizoen van trainer/coach Martin Vlijm bereikte Hurry-Up maar liefst 3 keer een halve finale: om de landstitel, om de nationale beker en om de Europacup (EHF Challenge Cup). Eerder ging de finale om de landstitel en de nationale beker al aan de neus van de Zwartemeerders voorbij, waardoor nu het seizoen definitief voorbij is voor de mannen van Vlijm. Ondanks dat de ploeg met lege handen is gebleven was het een uitstekend seizoen voor Hurry-Up.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top