EEM Groepenkasten

Halve finale Hurry-Up tegen Sporting CP op zaterdag 22 april

hurry up team heren 1 seizoen 2016-2017Zwartemeer – JMS Hurry-Up treft in de halve finale van de Europacup het Portugese Sporting CP. De tegenstander uit Lissabon geldt als een Europese grootmacht en is favoriet voor de eindzege in de EHF Challenge Cup.

In 2010 won Sporting CP de Europacup voor het laatst. De Zwartemeerders beginnen de tweeluik met een thuiswedstrijd in sporthal Angelslo. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 22 april om 20.00 uur. Een week later is de return in de Portugese hoofdstad.

Begroting nog niet rond

Volgens interim-voorzitter Hendrikus Velzing is de begroting voor de halve finale nog niet rond. “Ik heb deze week hierover een aantal afspraken. Er zitten nog losse eindjes in de begroting, maar ik heb goede hoop dat het in orde komt.” aldus Velzing. Mensen die de club uit Zwartemeer een warm hart toedragen kunnen geld doneren via de crowdfundingactie. Meer informatie kan gevonden worden op www.hurry-up.nl/crowdfunding.

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop voor de kraker tegen Sporting CP is inmiddels gestart. Deze zijn online te koop via deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up—sporting-cp. Vanaf woensdag zijn de kaarten te koop bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker. Kaarten voor volwassenen kosten 15 euro per stuk. Jeugd onder de 16 en 65-plussers betalen 7,50 euro.Back To Top