EEM Groepenkasten

Handballers Hurry-Up in soap beland

hurry-up-turkijeZwartemeer/Izmir – Het lijkt wel een soap waarin de handbalploeg Hurry-Up uit Zwartemeer in beland is. Het handbalteam ging vrijdag op reis naar Turkije om vandaag (zondag) een Europacupwedstrijd te spelen tegen Göztepe SK uit Izmir.

Soap

Het lijkt echter wel een soap, maar dan eentje met een goede afloop waarin het team beland is. De ‘echte’ Zwartemeerder, Ronald Suelmann, hij kwam er op Schiphol bij de douanecontrole achter, dat hij per abuis het paspoort van zijn vriendin meegenomen had. Hiermee mistte hij het vliegtuig naar Turkije. De vlucht vertrok dus zonder Ronald Suelmann.

Douane

In Turkije werd collega Vaidas Trainavicius ter plaatse op een weinig vriendelijke wijze door de Turkse douane de toegang tot het land ontzegd. Hij had zijn identiteitskaart bij zich, iets wat in Nederland voldoende is, maar als Litouwer zijnde moest hij zijn paspoort kunnen tonen. Dat lag helaas nog in zijn woning net over de grens bij Zwartemeer. Vaidas werd dan ook zonder enig pardon op een vlucht terug naar Schiphol gezet.

In orde

Maar alles kwam tenslotte in orde. Vaidas reisde terug naar Schiphol, waar Suelmann ook nog steeds verbleef. De paspoorten werden met spoed vanaf Zwartemeer naar Schiphol gebracht, een nieuwe vlucht werd geregeld. En eindelijk met een behoorlijke vertraging is het team toch helemaal compleet in Izmir. Ja, helemaal compleet, want ook de geblesseerde opbouwer Thomas Bernatavicius is vanmiddag weer van de partij. Hurry-Up kan vanmiddag dus tijdens de Europacupwedstrijd tegen Göztepe SK in Turkije toch nog over alle spelers beschikken.suelmann-vaidas

Ronald Suelmann (links) en Vaidas Trainavicius maken, na vele uren eindelijk gearriveerd bij hun hotel in Turkije, grapjes naar hun teamgenoten.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top