EEM Groepenkasten

Help en stem op Memory Lane

memory lane door het veenKlazienaveen – Wilt u mee helpen het project Memory Lane door het Veen verder te brengen zodat meer dorpsgenoten hun verhaal kunnen vertellen, en zo meer erfgoed wordt ontsloten?

Memory Lane is een project waarbij onder andere aansprekende Klazienaveners hun verhaal kunnen vertellen en waarbij dit verhaal wordt vastgelegd in het kader van Artistiek Klazienaveen op 21 mei aanstaande, in samenwerking met de Werkgroep Historisch Klazienaveen. Op 21 mei, op de afsluitende avond van Artistiek Klazienaveen, worden deze filmpjes getoond in het Esdal College. Ook in de voorafgaande week worden deze filmpjes in de verschillende buurthuizen getoond.

Lees ook: Memory Lane door het Veen nodigt mensen uit hun verhaal te vertellen

Ook vorig jaar was er eenzelfde soort project, waarbij de gemaakte films vorige zomer door RTV Drenthe werden uitgezonden. Deze zijn nog te bekijken via de website van RTV Drenthe.

Ook komende zomer worden weer een 7-tal van dergelijke filmpjes met bekende en minder bekende Klazienaveners getoond. Dit gebeurt weer op dezelfde manier als vorig jaar.

Wij hebben uw stem nodig!

Oorspronkelijk stonden er meerdere van dit soort filmpjes gepland, maar daarvoor is geld nodig. Geld dat middels daarvoor bestemde subsidies kan worden verkregen. Om in aanmerking te komen voor die subsidies heeft het project echter voldoende steun vanuit de samenleving nodig. Ook u kunt daarbij helpen door uw stem uit te brengen. Wij doen dan ook een dringend beroep op uw stem. Stemt u mee? Doe het wel snel, want u kunt maar stemmen tot vrijdag 25 maart aanstaande.

Hoe kunt u stemmen?

Heel eenvoudig:

  1. Surft u naar www.jijmaakthetmee.nl om een gratis account aan te maken.
  2. Vul uw e-mailadres en een wachtwoord in.
  3. U krijgt direct een e-mail met een link om uw account te bevestigen. Klik op die link om uw account te bevestigen.
  4. Als u bent ingelogd, klik dan bovenin op “Vind een project”.
  5. Daar zoekt u het project Memory Lane door het Veen en klikt u erop om de projectpagina te openen.
  6. Nu ziet u aan de rechterkant een STEM-knop. Klik daarop om uw stem te geven.
  7. Vervolgens kunt u zien hoeveel er al is gestemd en hoeveel stemmer nog nodig zijn.

Natuurlijk bent u er dan bij, bij de slotmanifestatie van Artistiek Klazienaveen op 21 mei in het Esdal College.

Alvast hartelijk dank voor uw stem!

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top