EEM Groepenkasten

Henk Kuipers maakt locatie nieuwe clubhuis No Surrender bekend

henk kuipersKlazienaveen/Emmen – No Surrencer-captain Henk Kuipers heeft gisteravond de nieuwe locatie van het clubhuis van No Surrender bekend gemaakt via zijn Facebookpagina.

Het nieuwe clubhuis van No Surrender Emmen is gevestigd in de buurt van het Duitse Haren, net over de grens bij Ter Apel.

Kuipers plaatste al enkele foto’s van het interieur van het nieuwe clubhuis van No Surrender op zijn Facebookpagina. Nadat hij zijn volgers al enkele dagen in spanning had gelaten over de nieuwe locatie, maakte hij het gisteravond bekend. Tevens plaatste hij een nieuwe filmpje van tijdens de opening.

De captain van de motorclub liet vrijdag al weten dat hij eventueel in Assen of Hoogeveen of anders desnoods in het buitenland een nieuw clubhuis zou openen. Dat werd dus het buitenland.

Leuk

De No Surrender-baas (52) vond het naar eigen zeggen leuk om de exacte locatie van het nieuwe clubhuis nog even vast te houden, zo verklaarde hij tegenover het Dagblad van het Noorden. Kuipers plaatste zaterdag al foto’s van het interieur van het nieuwe clubhuis op zijn eigen Facebookpagina.  De afbeeldingen laten volgens hem zien dat de motorclub al een tijdje bezig was met het nieuwe onderkomen. ,,In het oude hadden we geen stroom en water en normale verwarming. Vandaag en morgen de laatste hand leggen aan het afwerken en dan lekker warm erbij zitten”, zo schreef hij bij de foto’s. ,,De verhuizing stond van de zomer gepland maar komt nu wat eerder.”

Het clubhuis van No Surrender aan de Kapitein Hatterasstraat in Emmen wordt deze week gesloopt.

(Bron: ad.nl)Back To Top