EEM Groepenkasten

Henk Kuipers signeert zijn boek bij Bruna Klazienaveen

henk kuipers bruna klazienaveenKlazienaveen – Klazienavener Henk Kuipers (51), bekend van onder andere kickboxen, kooigevechten, bodyguard van Bill Clinton, het reclamespotje samen met André Hazes en natuurlijk als Europese voorman van motorclub No Surrender, heeft een boek geschreven: “Vechten voor mijn leven, het bizarre bestaan van biker Henk Kuipers”. Zaterdag 7 november komt hij, samen met zijn auteur Michiel Blijboom vanaf 14.00 uur bij Bruna Klazienaveen zijn boek te signeren.

Henk Kuipers werd nationaal bekend toen hij als leider van Satudarah overstapte naar No Surrender. Vanaf die tijd moet hij volgens eigen zeggen elke dag over zijn schouder kijken.

Harder dan een hunebed

Het persbericht over het verschijnen van het boek meldt dat “Henk harder is dan een hunebed” en dat hij “als het ware in staat is om met zijn granieten vuisten een dragende muur door te breken”.

Het boek “Vechten voor mijn leven” geeft een inkijk in het leven van Henk Kuipers. In het officiële persbericht staat: “Dit onthullende boek laat de volstrekt bizarre, met motorolie, bloed, cocaïne en bankbiljetten geplaveide levensloop zien van een brullende beer met een klein hartje.”

Presentatie

Het boek wordt zondag 8 november officieel gepresenteerd in de pauze van het gevecht tijdens een vechtsportgala waarin Henk Kuipers op gaat voor zijn laatste titelgevecht bij de veteranen. Zijn zoon Alec debuteert daar als kickbokser.

Het vechtsportgala vindt plaats in discotheek Update in het Duitse Meppen, net over de grens bij Klazienaveen. Journalist en schrijver Michel Blijboom, die werkte voor Panorama en HP/De Tijd, schreef het levensverhaal van de 51-jarige Klazienavener (“een brullende beer met een klein hartje”) op.

Uitgever Just Publishers meldt dat het boek niet alleen over de sportieve, zakelijke en andere successen van Henk Kuipers gaat, maar is hij daarin ook zeer openhartig en eerlijk over alle blunders, fouten en nederlagen in zijn kleurrijke leven.

“Vechten voor mijn leven”

henk kuipers vechten voor mijn leven klazienaveen bruna

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top