EEM Groepenkasten

Henk Kuipers signeert zijn boek onder grote belangstelling

henk kuipers bruna klazienaveen 13Klazienaveen – No Surrender voorman Henk Kuipers (51) uit Klazienaveen heeft zaterdagmiddag onder enorme belangstelling zijn boek “Vechten voor mijn leven, het bizarre bestaan van biker Henk Kuipers” gesigneerd bij Bruna Klazienaveen.

henk kuipers bruna klazienaveen 13

Boek, handtekening en foto

Al voor dat de signeersessie begon stonden de mensen tot buiten toe in de rij te wachten om een boek inclusief handtekening van Henk Kuipers en de auteur, panoramajournalist Michiel Blijboom, te bemachtigen. Henk Kuipers nam alle tijd om elk boek te voorzien van een persoonlijke tekst en naam en om met iedereen op de foto te gaan. Van jong tot oud, iedereen wou graag een handtekening en met hem op de foto natuurlijk.

henk kuipers bruna klazienaveen 13

Lees ook: Voorman No Surrender Henk Kuipers signeert zijn boek bij Bruna Klazienaveen

Boven verwachting

Harry Omlo van Bruna Klazienaveen was dan ook ontzettend tevreden. “Ik had wel verwacht dat het druk zou worden, dat de opkomst groot zou zijn, maar dat er zoveel mensen op af zouden komen had ik eigenlijk niet verwacht. Dat is gewoon hartstikke leuk.”, aldus Harry. “Het is natuurlijk helemaal leuk als je bedenkt dat Henk hier vanmiddag al zit om zijn boek te signeren, terwijl het boek morgen pas officieel introductie van het boek, want die is pas morgen bij zijn afscheidsgevecht in Meppen.”

henk kuipers bruna klazienaveen 13

RTV Drenthe was eveneens aanwezig om een reportage te maken.

“Ontzettend leuk”

“Ik vind dit een ontzettend leuk idee.”, aldus een mevrouw die het boek heeft gekocht en een handtekening van Henk in het boek heeft gekregen, maar verder niet met naam vermeld wil worden. “Meteen toen ik het hoorde wou ik het boek hebben. Van de ene kant omdat ik Henk persoonlijk ken, en van de andere kant omdat ik toch wel stiekem heel nieuwsgierig ben. Ik heb het boek voor mijn man gekocht. Een leuk Sinterklaas cadeau dacht ik zo.”

Hieronder enkele foto’s van de signeersessie. Kijk hier voor meer foto’s.

henk kuipers bruna klazienaveen 13 henk kuipers bruna klazienaveen 13 henk kuipers bruna klazienaveen 13 henk kuipers bruna klazienaveen 13 henk kuipers bruna klazienaveen 13 henk kuipers bruna klazienaveen 13 henk kuipers bruna klazienaveen 13 henk kuipers bruna klazienaveen 13

henk kuipers bruna klazienaveen 13

Film RTV Drenthe

Tijdens de signeersessie bij Bruna Klazienaveen was ook een cameraploeg van RTV Drenthe aanwezig om een film te maken. Hieronder de reportage van RTV Drenthe:

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top