EEM Groepenkasten

Henri Pol verliest nipt van Bouke in Elvis-duel

Henri Pol The Winner Takes It All Klazienaveen

Klazienaveen – Klazienavener Henri Pol heeft gisteravond tijdens het programma The Winner Takes It All na een grandioos optreden nipt verloren van Emmer zanger Bouke.

Tijdens het Elvis-duel wist zanger Bouke (32) uit Emmen met een zeer goed optreden met het liedje ‘Always On My Mind’ een score van 8.2 te behalen. Daarna was het de beurt aan Henri Pol (19) uit Klazienaveen. Met een voortreffelijk optreden met het liedje ‘Suspicious Mind’ wist hij ook een hele hoge score te halen, echter zijn 8.0 was net niet voldoende om de volgende ronde te halen.

Henri was met Bouke meegereden naar de tv-studio. ,,Als ik had gewonnen, dan had ik op de terugweg in de kofferbak gemoeten”, zei Henri tegen Beau, die vol lof was over de beide zangers. Ook Bouke vond het optreden van Henri zeer goed: “Top, een superoptreden”, oordeelde ook Bouke over Henri.

Bouke naar de finale

Bouke mocht het daarna in de volgende ronde opnemen tegen Johnny Rosenberg, die zong als Michael Boublé. Roserberg scoorde daar een 7.1, terwijl Bouke er nog een schepje bovenop deed met ‘In The Ghetto’, waarmee hij maar liefst een 8.8 scoorde. Bouke behaalde daarmee de finale van The Winner Takes It All.

Voor Henri is het natuurlijk absoluut geen schande om van Bouke te verliezen. Bouke won in 2009 het RTL4-programma al eens het programma ‘Waar Is Elvis’. Daarna trad hij onder meer op in Ahoy en gaf hij op de 35ste sterfdag van Elvis een concert op Graceland, het landgoed waar The King woonde en begraven ligt.Back To Top