EEM Groepenkasten

Heren Bedrocks behalen winst

BedrocksEmmen – Op de Meerdijk speelden de Emmer honkballers tegen The Knights  uit Leek, die werd geopend door pupil van de week, tevens batboy,  Dariën Vinke.

Afgelopen week moest coach Marco Mast nog een beroep doen op junioren om het team op de been te houden, deze week werd oud speler en trainer/coach Ralph Seijkens van stal gehaald en gepositioneerd als 1e honkman. Deze positie wordt veelal ingenomen door zoon Devi Seijkens. Vader Seijkens verdedigde het honk als ware hij niet weggeweest en met zijn ervaring en drive wist hij het team op sleeptouw te nemen. Bedrocks met Marijn Mast op de heuvel en Simon Welter achter de thuisplaat, kwam in de 1e inning op een 1-2 achterstand, maar eind 2e inning stond er een 5-3 voorsprong op het scoreblok waarop slechts 4 veldfouten aan Emmerzijde werden vermeld. Bedrocks bouwde de voorsprong gestaag uit naar een 17-8 overwinning die mede tot stand kwam door een aantal fraaie vangballen van midvelder Arjan Koreman. Maar ook een miraculeuze vang door korte stop Benjamin Houthuyzen die samen met Koreman ook de beste slagmannen waren met ieders 4 honkslagen. Al met al was het onder leiding van scheidsrechter Robin Vording een sportieve en tevens voor het publiek ook een aantrekkelijke wedstrijd.

Junioren

Bedrocks, MK Beats

Junioren met MK Beats

Zaterdag speelden beide juniorenteams hun competitiewedstrijd tegen elkaar.  Om het honkbalplezier kracht bij te zetten was er voor aanvang van de wedstrijd een swingend dans optreden door jongens en meisjes van MK Beats dansstudio uit Klijndijk. Er ontpopte zich een mooie wedstrijd met flitsende acties, afgesloten met een lichte winst voor junioren 2, eindstand 13-12.

Aspiranten

BedrocksDe aspiranten speelden zaterdag onder leiding van scheidsrechter Gert Moorman een enorm spannende wedstrijd tegen Pioneers 1. De Emmer werpers Hugo Hoezen en Remco van Oenen hadden samen met catcher Stein Rietema de slagmensen redelijk goed in bedwang, Na 2 inningen was de stand 6-5 voor de Assenaren, waarna in de laatste slagbeurt de Emmenaren de voorsprong weer naar zich toetrokken(6-9) door goed slagwerk van onder ander Jeroen Koopman. Pioneers had toch de langste adem en keerde met 10-9 weer naar huis. De wedstrijd werd in Emmen gespeeld vanwege renovatie van het veld in Assen.

Pupillen

De Emmer pupillen speelden een sterke partij in Leeuwarden tegen Northern Stars en kwamen opgetogen met een 3-8 winst weer naar Emmen

Programma Meerdijk

Dinsdag 25 augustus aanvang 19:00uur: Junioren 1 – Knights
Zondag 30 augustus 14:00 uur: Bedrocks H1 – Northern Stars H1

NK Junioren

Zaterdag 29 augustus: Noord Nederlands Kampioenschap Junioren, Blue Hawks Zwolle, meer info: Bedrocks

(Foto’s: Bert Springer)

Sport


Back To Top