EEM Groepenkasten

Heren JMS Hurry-Up verslinden ook Hercules uit Den Haag

JMS Hurry-UpKlazienaveen/Den Haag –  Ook de laatste wedstrijd van dit jaar hebben de heren van JMS Hurry-Up goede zaken gedaan. Het in Den Haag thuisspelende Hercules werd door het team van Joop Fiege eenvoudigweg verslonden.

Het eerste doelpunt werd geschoord door Vaidas Trainavicius even later gevolgd door een tegendoelpunt. Vervolgens scoorde Bart Mik en zo om en om scorend stond de stand ineens op 6-8 voor JMS Hurry-Up. Hierna gaven de mannen van Joop Fiege de touwtjes niet meer uit handen en werd de voorsprong via 7-10 en 9-15 uitgebouwd tot een ruststand van 12-25. In deze eerste helft kwamen de Zwartemeerders op geen enkel moment in gevaar.

In de tweede helft was het niet echt spannend meer, want het team van Joop Fiege liet duidelijk zien dat het ondertussen gegroeid is naar een hecht team. Na slechts enkele minuten speeltijd in de tweede helft stond de teller al op 15-30 en kon de avond al niet meer stuk. Hercules wist enigszins terug te komen en toch nog regelmatig te scoren. Maar de Zwartemeerders verslonden Hercules tenslotte met 29-42. JMS Hurry-Up kan met deze laatste wedstrijd van het jaar tevreden terugkijken op een goed gespeeld seizoen in 2015.

Ruststand:
12-25
Eindstand: 29-42Back To Top