EEM Groepenkasten

Herfstfair bij Theetuin d’Aole Pastorie in Zwartemeer

theetuin d oale pastorie zwartemeer herfstfairZwartemeer – Aanstaande zaterdag 3 en zondag 4 oktober is er weer een gezellige en sfeervolle Herfstfair bij Theetuin d’Aole Pastorie aan de Kamerlingswijk WZ 136 in Zwartemeer. De herfstfair is op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

Op deze Herfstfair staan ruim 30 standhouder die hun diversiteit aan producten presenteren en zijn er wederom diverse activiteiten voor jong en oud. Er is volop overheerlijke gerookte paling, pompoenen, vers fruit, herfstdecoraties, brocante, zeepjes, huis gemaakte pompoenentaart en nog heel veel meer.

Diverse activiteiten tijdens de herfstfair

Ook zijn er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd: ze kunnen bijvoorbeeld knutselen bij Jon en ondertussen kunnen ouders de prachtige dingen op de kramen bekijken.

Bij de herfst horen natuurlijk pompoenen! Ze zijn niet alleen decoratief, maar ook nog eens super lekker. Theetuin d’Aole Pastorie heeft er al siroop van gemaakt voor een heerlijke herfstkoffie en tijdens de fair bieden ze huisgemaakte pompoentaart aan.

Meer informatie via Facebook.

Wat: Herfstfair
Waar: Theetuin d’Aole Pastorie, Kamerlingswijk WZ 136, Zwartemeer
Wanneer: zaterdag 3 en zondag 4 oktober van 11.00 tot 17.00 uur
Entree: € 2,00, kinderen gratis

theetuin d oale pastorie zwartemeer herfstfair

Tripadvisor NL 600x300
from to
Uitgaan
Map


Back To Top